Струмица

Бранко Црвенковски потпиша аболиција за ослободување на Заев и соработниците негови, нека ни е честито, олеолеолеое! :helou:

Кабелската до саа ставиле 2 нови канали, к15 (музика) и еден друг со свадбарска музика (куќа имам на пелистер anyone). За пеза...

Абе нека стаат нешто за фудбал гледане бе, какви к15, какви к16...

К-15 е мокна телевизија. Цел ден има скечеве од них и македонски песни. :baeh:

К-15 е мокна телевизија. Цел ден има скечеве од них и македонски песни. :baeh:
Се сложувам, аресе ме канало и е еден од тие шо го посакуваах!:)
Се надевам ќе ги има и HBO, и play TV, повеќе не терам:)

А ја фаќате ли веќе таа телевизија К-15 или уште не е оклучана ?

а кабелнет га ставиле нкоо дсф? спортска ? само таа лее или ?

Ги има баш саа терах на тв најдех ги ... ама не се убаво исчистени мрежат т.е как снег да има и сигурно ке ги оклучат они самите ка ке ги управат...

А ја фаќате ли веќе таа телевизија К-15 или уште не е оклучана ?
Оклучена е... Гледам саа ги има и РТЛ и ДСФ ама не е чиста сликата и на двете, пречки има.

Едит: И уште една германска ама пак не га бива сликата... Е се германски ебаго, без преводи, кој го разбира тај глуп јазик. РТЛ и таа другата се национални со глупа програма, а едната е спортска ДСФ

Оклучена е... Гледам саа ги има и РТЛ и ДСФ ама не е чиста сликата и на двете, пречки има.

Едит: И уште една германска ама пак не га бива сликата... Е се германски ебаго, без преводи, кој го разбира тај глуп јазик. РТЛ и таа другата се национални со глупа програма, а едната е спортска ДСФ

ТИи некои не се чисти и јас ги видех...
ама горе напишах сигурно саа ке ги оправат тии канале ке ги исчистат и изгледа ке има превод преку телетексо как шо имаше порано на некои канале

Слушам на вестите Зоран Заев ке си идал вечер во 12 часот точно е дека ке го пуштат ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom