Струмица

Има народ ... нии денеска у 12 вечерта саато другарите ојдееме до првата клупичка седееме .... а со еден другар малко подале .. заебано е вечерно време ... а да има народ на баиро..

закон е :)горе
може горе некоја собиранка да се направа :):):):)

Ајде саа да го видаме градоначалнико на дело.

Нека ни го напраа тимо барем да е просечен, да бидаме барем како Вардар, и Карпош ?

Ајде саа да видаме дали ќе ги исполне зборовите шо ги кажа на прославата. Кажа оти секак ќе имаме тим без разлика каков е.

Ајде Заев покажи се сега на дело ?

Чувеци, има ли заинтересирано некој тука од кајганџитее да се збераме да одаме 5-6 дена за Дојран, или за Охрид било дека. На мене ного ми се оде ама другаарто нејкат никој сите работат и нема со кој да одам.

Има ли заинтересирани ? Смех ќе падне ај.:helou:

Нека ни го напраа тимо барем да е просечен, да бидаме барем како Вардар, и Карпош ?

Ајде саа да видаме дали ќе ги исполне зборовите шо ги кажа на прославата. Кажа оти секак ќе имаме тим без разлика каков е.

Не сум информиран за тва баш :). За каков тим станува збор?

А ти да си најдеш некоо работа? :)

Пфф, не работам јас бе. Летото е период за одмор, сите одат на одмор и на мене ми се оде нема со кој.

Најсериозен сум, ако има некој заинтересиран ај да се собераме смех ќе има.

Не сум информиран за тва баш :). За каков тим станува збор?

Кошаркарски.

:vozbud: да ,да ке заигре и ЗАЕВ,КАК НЕ ВИ СРАМ СЕ САКАТЕ ДА НАПРАВЕ ЗА СТРУМИЦА И ПАК ПОСЛЕ НЕ ГО БИВА,СЕГА БОНЕВА НЕКА СОСТАВЕ ЕКИПА

Поздрав до Струмица. Иако не сум од Струмица, сепак од сите градови во Македонија со Струмичани имам најдобра комуникација.

Крај за нашиот кошаркарски клуб СТРУМИЦА!! :(:( :uvo::uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom