Струмица

Ке видаме..сепак се надеваме оти ке опстане барем просечен.

Дете земи прочити низ весници земи пити некој поупатер ке видаш.

охх,брее, и што ако си одил газдата готово крај немаме кошарка :tapp:
не се тресај , НАДЕЖТА ПОСЛЕДНА УМИРА.. така да имаме надеж... и не трескајте право готово нема кошарка ... :tapp:

Поздрав до Струмица. Иако не сум од Струмица, сепак од сите градови во Македонија со Струмичани имам најдобра комуникација.

Фала на поздравот :helou: Поздрав и до тебе

охх,брее, и што ако си одил газдата готово крај немаме кошарка :tapp:
не се тресај , НАДЕЖТА ПОСЛЕДНА УМИРА.. така да имаме надеж... и не трескајте право готово нема кошарка ... :tapp:

братче ке најдаш ли спонзор ... панајото терал ама никој нејкал ... и со да праа неможе сам . мош понатама ке доо некој јак спонзор и па ке напраа екипа

братче ке најдаш ли спонзор ... панајото терал ама никој нејкал ... и со да праа неможе сам . мош понатама ке доо некој јак спонзор и па ке напраа екипа

Кажав и пак ке кажам,
НАДЕЖТА ПОСЛЕДНА УМИРА, дете ништо не се знае мош некој ке излезе во последен момент ке задржа колку ќе може (= ... и така да се надеваме ...

Е а знаате ли дали има некој си организиран превоз од ср до охрид за концерто ? :):smir:

Е а знаате ли дали има некој си организиран превоз од ср до охрид за концерто ? :):smir:
Тоа ке си прашиш во автобуската станица дали има организирано или нема...

За Заев никој збор да не пуштил..Колку шо има он напраено за градов друг никој..И не може кај ќе ни текне нас таму да спонзорира и да помага..А за СТРУМИЦА 2005 КРАЈ..И за чиста информација..Не постои 3 години..Туку повеќе од 10..Само под други имиња..Прво беше МАКЕДОНИЈА..Па после Поло-Трејд..А градов е убав..Само народот да не е таков..:wink:

Change the damn subject please!!

напиши за шо сакаш да знааш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom