Струмица

Еве ги и цените на кабелнет телефонијата, која наскоро ќе почне да се поставува..

Кабелнет - Кабелнет 0ден.(Бесплатно)
Кабелнет - Неотел(Македонија) 0,8ден.
Кабелнет - Телеком(Струмица) 0,95ден.
Кабелнет - Телеком(за останатите градови) 1,5ден.
Кабелнет - Мобилна мрежа 1ден.

Лагам да се префрљам на Кабелнет фиксна телефонија.
Ич таквото не ме боле дали е поскапо ут Телеком, (а не е, напротив!), него, прес к**о мее ут Телекомо...
Претплата 500 ден. плаќам...за к****о здраве.

Ама ти и он не сте исти :)
ај оди ти моли се гради и кради да те видам да ги измољаш странските инвеститори да дадат пари пример за улици за трговски или за што било ...оди напрај го тоа што го постигна он и кажи ми
не дека ме дојдено да го бранам ама безвеза веке се трескате од земјата ....

Abe ocigledno ti vo kumunizam zivees i pojma od matematika nemas

bugetot na grad Strumica se polni od komunalii i danoci

Jas i on sme isto kako ti i jas sto sme isto

Toa se vika pravna drzava

Nikoj ne e superioren nad zakonot
Po se izgleda ti se smetas za ovca pa ne si isti so nas.

Sto da vi pravam koga se custvuvate kako gragani od vtor red

Trgovskiot ne e invseticii tuku grabez

Investiras pa prodavas sto znaci investicii nema tuku zbirenje na parite na graganite

Сите ќе се префрљат саа на Кабелнет, ного добри цени имат... Кабелнет - Кабелнет беспари, дек го има тава... Можеме и мабет да си прааме по цели денове :) А как шо го разберах Alien_Sr нешто преку модемо ќе било :) Ама не е тука он саа, на одмор ојде за Охрид... да беше тука ќе ни кажаше нешто повеќе...

Утре ќе питам и некој од Кабелнет, да ми каже нешто повеќе околу новостите у к.нет...

Ајт одам да го измочам :)

Пак стават некој модем, и у тај модем ќе навраш фикснио и така ќ'оде телефоно...
Бес пари ќоо дават, ама да си потпишеш договор на две години изгледа...
Батко испита работта как е...

Јас пак ќе се вратам на мабето за Заев :). Изгледа на нас Струмичане не ни е потребно ништо да се мене. Патиштата така требаше да се остават, ниедна улица не требаше да се направе, зашо да има трговски у градо, зашо па и фонтани да има :tapp::tapp: Свашта... Гледам некои се жалат улицата не им била направена подлго време, па и у мојта мала улицата и тротоаро се ископани, амаа мислате така се уредува град?
Иначе ни малко не го правдам на Зоки ако е крадел, колку и да е направил, кражба си е кражба. Ако има докази ајде Апсааана :). Ама неможам да слушам веќе струмичане как викат: Е шо направи па? Е зашо направи па? :nenene:

Пак стават некој модем, и у тај модем ќе навраш фикснио и така ќ'оде телефоно...
Бес пари ќоо дават, ама да си потпишеш договор на две години изгледа...
Батко испита работта как е...

Начујах као наводно се работе за VoIP,а мислам оти истото го пише и на Инфо канало. И стварно телекомо е за пеза. Јас чекам да видам и Он тел шо ќе напраат оти и они имат фина понуда. Локални разговори без пари, кој ти дава :helou: Bye bye T-Home

Начујах као наводно се работе за VoIP,а мислам оти истото го пише и на Инфо канало. И стварно телекомо е за пеза. Јас чекам да видам и Он тел шо ќе напраат оти и они имат фина понуда. Локални разговори без пари, кој ти дава :helou: Bye bye T-Home

Дали мислате дека T-Home ќе дозволе некој да му се меша во сметките

Очеквувам ного новости околу 15 семптеври.

Конечно кабелската одварзала ќесето ебати тапите.

Само незнам за дека го чуваат аплоад мислаш има ного јаки сервери

Дали мислате дека T-Home ќе дозволе некој да му се меша во сметките

Очеквувам ного новости околу 15 семптеври.

Конечно кабелската одварзала ќесето ебати тапите.

Само незнам за дека го чуваат аплоад мислаш има ного јаки сервери

Та фала богу редно беше да го одврзат ќеесто и да се исплакнат малце. Не оти саа се нешто посалам кабелнет ама редно беше и они да направат нешто и некој да им наруше монополо, а интернето не им е толко добар стално им паѓа и брзината прилично варира. А за Т-Home знам оти нема да дозволат некој да им праа беља па едвај чекам да видам шо ќе извадат :smir:

Јас пак ќе се вратам на мабето за Заев :). Изгледа на нас Струмичане не ни е потребно ништо да се мене. Патиштата така требаше да се остават, ниедна улица не требаше да се направе, зашо да има трговски у градо, зашо па и фонтани да има :tapp::tapp: Свашта... Гледам некои се жалат улицата не им била направена подлго време, па и у мојта мала улицата и тротоаро се ископани, амаа мислате така се уредува град?
Иначе ни малко не го правдам на Зоки ако е крадел, колку и да е направил, кражба си е кражба. Ако има докази ајде Апсааана :). Ама неможам да слушам веќе струмичане как викат: Е шо направи па? Е зашо направи па? :nenene:

Ка праа нешто човеко, се не чинело се крадел(можда кредел незнам јас, но за тоа ќе покаже судството), а ка не праа па не го бивала за свирки...

Та фала богу редно беше да го одврзат ќеесто и да се исплакнат малце. Не оти саа се нешто посалам кабелнет ама редно беше и они да направат нешто и некој да им наруше монополо, а интернето не им е толко добар стално им паѓа и брзината прилично варира. А за Т-Home знам оти нема да дозволат некој да им праа беља па едвај чекам да видам шо ќе извадат :smir:

как бе паѓа кабелнет ...грешка си
Само јуни цел месец шо беше паѓаше и поглуп интернет неможаше да најдаш и под дрво и под камен да тераш...
А од ка го појачи нешто денско време заебава , изгледа прават нешто.

как бе паѓа кабелнет ...грешка си
Само јуни цел месец шо беше паѓаше и поглуп интернет неможаше да најдаш и под дрво и под камен да тераш...
А од ка го појачи нешто денско време заебава , изгледа прават нешто.

Тава е оште тест и работат на интернет, как и да е до 10 Август треба да ги имаме новите брзини...

Тава е оште тест и работат на интернет, как и да е до 10 Август треба да ги имаме новите брзини...
Да се надеваме оти нема се да се загарантираните брзини (512), ами почесто да бидат 4096. Оти ја го декаа Телекабел. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom