Струмица

Струмица е сега најубава од сите градови јас мислам од коа се изгради Тарговскиот центар Глобал.сега Струмица има многу убави булевари со фонтани со се но само не треба да се загадува оти тогаш се се уништува во градот...:pipi:

Овој трговскиот лоша работа направи еве ке ни го затворат Градоначалникот многу крадел од него ... :tapp:

A bracedo ne si go slikal :pos2: ili ne go znaas :D

Зоран Заев ќе се брани од слобода, реши синоќа истражниот судија во скопска единица.
Повеќе од 12 часа траеше распитот на струмичкиот градоначалник и неговите соработници, кои се осомничени за злоупотреба на службената положба при изградбата на трговскиот центар „Глобал“ во центарот на градот.
Пред зградата на судот Заев беше еуфорично пречекан од стотици членови и симпатизери на СДСМ.
„Ви ветив, не одиме дома додека Зоки не е со нас. Денес заслужено мирно ќе спие и Зоки со своето семејство, ама и ние и цела Македонија“, рече Радмила Шеќеринска, претседател на СДСМ.
„Денеска на крајот на овој ден се случи она што само и доликува на Република Македонија. Правдата повторно победи. Се случи на крајот доказ за чесноста и на луѓето коишто беа, ќе кажам јавно, политички обвинети, но сигурно се случи и чесност и крајниот ефект да биде само правдата и ништо друго“, изјави Зоран Заев, градоначалник на Струмица.
„Јас сакам овде само да пуштам еден апел, вака Република Македонија како денеска не можеме да ја градиме, господине Груевски заедно. Колку и да ни се подли намерите, секогаш ќе дојде до правда. Мораме рамноправно, на рамни основи да се бориме. Мораме да се почитуваме, пред се и над се, помеѓу себе како граѓани, за на крајот граѓаните да не оценуваат кој колку вредиме“, додаде Заев.

Извор: А1(Теам)

Ej kolku ste nisko profilni eden trgovski imalo golem k***

Gradil i i kradel.

Ima zakoni ,a ne zelbi....

Kako so vazat za mene taka treba da i e za nego...

Primer
Gazda si na firma najdobrio rabotnik te odkradel pa sigurno ke go ispadam i ke go prijvam na policija. Kolku saka neka e najdobar.

Zbirajte se na cenatraro eden den ke se sramate barem vo toa sum siguren...

Nekoj ja spomna Boneva.

od koga Boneva e izlezena od Joska Svestarot ovaa instituciaa nema naprednato ni gram

Gradil i i kradel.

Primer
Gazda si na firma najdobrio rabotnik te odkradel pa sigurno ke go ispadam i ke go prijvam na policija. Kolku saka neka e najdobar.

Nekoj ja spomna Boneva.

od koga Boneva e izlezena od Joska Svestarot ovaa instituciaa nema naprednato ni gram

Точно !

Законот е поставан за сите ! Ако е крив нека го судат, ако не е крив нека го пуштат, тоа го реков и вчера.

Gradil i i kradel.

Primer

Nekoj ja spomna Boneva.

Ама ти и он не сте исти :)
ај оди ти моли се гради и кради да те видам да ги измољаш странските инвеститори да дадат пари пример за улици за трговски или за што било ...оди напрај го тоа што го постигна он и кажи ми
не дека ме дојдено да го бранам ама безвеза веке се трескате од земјата ....

Ама ти и он не сте исти :)
ај оди ти моли се гради и кради да те видам да ги измољаш странските инвеститори да дадат пари пример за улици за трговски или за што било ...оди напрај го тоа што го постигна он и кажи ми
не дека ме дојдено да го бранам ама безвеза веке се трескате од земјата ....

Какви странски инвеститори жити се ?

Тие пари се на државата, секој град има доделано буџет од државата за проекти шо треба да се изработуват. Шо ќар ќе имат странските инвеститори оти ќе се направа тротоар у Струмица ?

Тие пари се на државата, секој град има доделано буџет од државата за проекти шо треба да се изработуват. Шо ќар ќе имат странските инвеститори оти ќе се направа тротоар у Струмица ?
Viktorianus...Струмица нема добиено буџетски праи за изработка на проекти скоро од кога е Заев градоначалник..а не сме влезени ни во буџетот за 2008...

Само како информација трговскиот вреде 15 милиони.

Ок е градоначалнико невикам оти не е, ама има еден проблем, он се однесува како само у центаро на градо да има човеци, а на др места не.
Пример центаро цел цаком - паком, убави тротоари фонтани, измазнени патишта.
А другите улици какви се?
У мојта маала тротоарите се ископани повеќе од 1 год никој не ги гледе, сијалиците не светат навечер, пред некој месец копаа нешто на пато и така си остана ископан. Абе за пеза е тука, си мислаш човеци нема, и после најдобар градоначалник нз шо, за тва шо направил еден трговски(немам ништо против човеко, ама нека погледне подалеко од центаро на градо)

Ок е градоначалнико невикам оти не е, ама има еден проблем, он се однесува како само у центаро на градо да има човеци, а на др места не.
Пример центаро цел цаком - паком, убави тротоари фонтани, измазнени патишта.
А другите улици какви се?
У мојта маала тротоарите се ископани повеќе од 1 год никој не ги гледе, сијалиците не светат навечер, пред некој месец копаа нешто на пато и така си остана ископан. Абе за пеза е тука, си мислаш човеци нема, и после најдобар градоначалник нз шо, за тва шо направил еден трговски(немам ништо против човеко, ама нека погледне подалеко од центаро на градо)
Па еве на пример мојата улица ја направи..Пополека,ќе направи се....Колку улици направи за 3 години,толку не направија сите пред него.:helou:

Добро е што му дозволија да се брани од слобода, ќе ни функционира општината.

Абе ако не ја направил мисљам дека има и емисии со него ... напиши едно писменце и прати му па он ќе дојде тама ќе разгледе ...:smir:
И не гледајте само Глобл ... фонтани , палми и уште шо ли не направи па мајни друго над ловендом шо се граде ? ? ? Пато до св Илии???

Заев Д БЕСТ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom