Струмица

објасни подетално и јас да земам да го тестирам да видам шо ке покаже..оти терам на тии пирамидите га нема македонија нигде.

објасни подетално и јас да земам да го тестирам да видам шо ке покаже..оти терам на тии пирамидите га нема македонија нигде.

Избери Софија, нема Македонија

Ја мојо тапа :)

Да бе да. Кај сите е покачен само кај тебе не е.
Ти провери си комп. там некој вирус да не имаш, и тии што се програмите за download.
Ако толко си за Теле-Кабел шо не одаш уште од утре да си уклучаш.
До некни не знајаате шо е тава интернет а саа па не ви одговара и тава шо го има.
Нема разбирачка. :smir:
Да само кај мене не е покачен.

295024705.png

Плаќам 1500 ден за тај 384/128 и пак си е тај НИШТО не е покачено.
А за интернет знајаах оште ти кабел коо не знааше шо е, завршил си средно ојдел си кабелска да местеш и ќе не просветлеш шо е интернет.:tapp: FYI интернет имам од пред 7 год. диал ап, па тва срање саа шо го имам.

Е како може софија да избереш а ти во мкд. нема логика да ти пресметува не ми се верува.
Едит: Ја шо ми излезе на софија спиид тесто

Attachments

• speedtest.JPG
    speedtest.JPG
    12,6 KB · Прегледи: 64
Ајдее темата си миш е „Колкава ви е брзината на интернет“ .. Пу! Шо ми требаше и на мене да спомнувам пак т.кабел и к.нет :)

Киксу смири страстите не вреде саа за тава да се караме, а ка ќе ти дојде Алиен_Ср да ти донесе белешките од кабелска, бапни му една хехе

В Струмица говорјат бугарски диалект - оти са бугари

-Ти па ти па.... врска немаш, немаш врска ни од струмички, а уште помалку од бугарски... ама гледам оти имаш ''ја" па изгледа си некој бугарин со не си го знае сопствениот јазик , па му се чини оти е исто. Ама ако нема врска ''enjoy''

Омлет, ај одмори малко, а и види од кога е тај пост на татаро (09-05-05) :)

И оште незнам шо е тава интернет:pos2:

Е си миш па јас знам ....

Јас во мојо живот на интернет можам да кажам, еден ми вика те има вика на интернет, викам не смее да ме има на интернет, за тва шо јас ако флезам у интернет, интернет како интернет ШО Е ТВА ИНТЕРНЕТ ?

Не шала на страна стварно незнам шо е интернет, само знам оти јас и братучетка ми сме оклучани на еден исти модем, и јас как ќе га истеглам нејзинта жица од модемо на мене ми оде побрзо. И се и викам оти грма и за тва немаш интернет. :toe:

Вчера Кирто кажа дека пробувале нешто и интернето бил појачан и мислам оти до денеска ке е тва. А кажа дека имале у план да го појачуват нето ама не се знаа сигурно кога, дали за 1 недела, дали за 1 месец...:toe::vozbud::vozbud:

Ајдее темата си миш е „Колкава ви е брзината на интернет“ .. Пу! Шо ми требаше и на мене да спомнувам пак т.кабел и к.нет :)

Киксу смири страстите не вреде саа за тава да се караме, а ка ќе ти дојде Алиен_Ср да ти донесе белешките од кабелска, бапни му една хехе
Хаха... Јас сум брз шо нема ни окото да му трепне кога ке ја добие белешката и btw мош не му носам јас белешки.

Вчера Кирто кажа дека пробувале нешто и интернето бил појачан и мислам оти до денеска ке е тва. А кажа дека имале у план да го појачуват нето ама не се знаа сигурно кога, дали за 1 недела, дали за 1 месец...:toe::vozbud::vozbud:
Грешка си. Така ке остане интернето.

Требало и аплоадо да го дигнат малце :)

Да не им текне и ограничен да го напраат само

Хаха... Јас сум брз шо нема ни окото да му трепне кога ке ја добие белешката и btw мош не му носам јас белешки.
Nevermind. :)
Има ли некој саа у кабелнет јавувах се ама не дигат. Сакам да питам за шо не ми е покачен и мојо. Јас имам од тај стандард 384/128 и саа би требало да имам 700 и нешто ама на мене пак ми е истио. А тии шо имат основен на сите им е покачен. Нема смисла е**го. Как шо сам даунлоад манијак ми треба таков шо ќе даунлоадира со 90-100 кб у секунда. :):)

295258244.png

Nevermind. :)
Има ли некој саа у кабелнет јавувах се ама не дигат. Сакам да питам за шо не ми е покачен и мојо. Јас имам од тај стандард 384/128 и саа би требало да имам 700 и нешто ама на мене пак ми е истио. А тии шо имат основен на сите им е покачен. Нема смисла е**го. Как шо сам даунлоад манијак ми треба таков шо ќе даунлоадира со 90-100 кб у секунда. :):)

Еми знааш оти се малце бавнички дечките у кабелнет, ама би требало докај понеделник да го средат и твојо. А има ли некој информација кога ќе стаат и по некоо ново каналче?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom