Vetrence
...believe in yourself! :)
објасни подетално и јас да земам да го тестирам да видам шо ке покаже..оти терам на тии пирамидите га нема македонија нигде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да само кај мене не е покачен.Да бе да. Кај сите е покачен само кај тебе не е.
Ти провери си комп. там некој вирус да не имаш, и тии што се програмите за download.
Ако толко си за Теле-Кабел шо не одаш уште од утре да си уклучаш.
До некни не знајаате шо е тава интернет а саа па не ви одговара и тава шо го има.
Нема разбирачка. :smir:
В Струмица говорјат бугарски диалект - оти са бугари
И оште незнам шо е тава интернет:pos2:
Хаха... Јас сум брз шо нема ни окото да му трепне кога ке ја добие белешката и btw мош не му носам јас белешки.Ајдее темата си миш е „Колкава ви е брзината на интернет“ .. Пу! Шо ми требаше и на мене да спомнувам пак т.кабел и к.нет
Киксу смири страстите не вреде саа за тава да се караме, а ка ќе ти дојде Алиен_Ср да ти донесе белешките од кабелска, бапни му една хехе
Грешка си. Така ке остане интернето.Вчера Кирто кажа дека пробувале нешто и интернето бил појачан и мислам оти до денеска ке е тва. А кажа дека имале у план да го појачуват нето ама не се знаа сигурно кога, дали за 1 недела, дали за 1 месец...![]()
Ќе дојде на ред и уплоадо. Не верувам да го ограничат.
Nevermind.Хаха... Јас сум брз шо нема ни окото да му трепне кога ке ја добие белешката и btw мош не му носам јас белешки.
Nevermind.
Има ли некој саа у кабелнет јавувах се ама не дигат. Сакам да питам за шо не ми е покачен и мојо. Јас имам од тај стандард 384/128 и саа би требало да имам 700 и нешто ама на мене пак ми е истио. А тии шо имат основен на сите им е покачен. Нема смисла е**го. Как шо сам даунлоад манијак ми треба таков шо ќе даунлоадира со 90-100 кб у секунда.![]()