SV-Strange
Sorcerer Supreme
Нинџи, ќе договораме ли кошарка за у среда? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај па да се навратам на интернето.
Саа се јавих у кабелската и кажаа оти од денеска до утре сабајле најкасно ќе бил качен интернето. Најмалце 512кбита, а можело да оде и до 4 мбита. Кажаа оти и цените ќе се намалат.. јас саа плаќам околу 1500 ден за стандард пакето на 2 компјутера дома на една ип адреса ама таа женската ме разбра оти 2 ип адреси сум имал (не е битно ного тва), а од утре изгледа ќе биде за мене 800 ден месечно.На крај краева мош па и на кабелската ќе си останам ак се покажат.
![]()
До утре сабаале ак не мее качен не знам... на сите и го качии на мене не се оште! Не сам стрплив ного. Оште мее 384/128, барем 512 да ми беше додека да биде 4096... и претходнио пат коо качија, па на мене последен. Изгледа оти ного малце народ има на стандард пакето, а сите се на основен... Ај утре ќе видеме, според таа женската од кабелската утре најкасно ќе биде качен интернето!Јас преги бех у Кабелнет да си платам интернето и шо да видам ЧУДО се случува....Уште коо флезех Кирто почна да се смее и вика знааш шо има ново? Покачимее интернето! И ми дава лист со новите пакете...Замисли: Пакето шо беше 850ден. сега е 600ден. а брзината му е 4096/256 kB/s или 512 upload не сум сигурен..Изненадих се...Ама не знам дали е на сите покачан или енус ќе покачуват важно ќе биде, и си останува неограничен download как досега. Плус тва сите пакете веке се со 4096kB/s download....
:pos2::pos2::pos2:
Не си сам.До утре сабаале ак не мее качен не знам... на сите и го качии на мене не се оште! Не сам стрплив ного. Оште мее 384/128, барем 512 да ми беше додека да биде 4096... и претходнио пат коо качија, па на мене последен. Изгледа оти ного малце народ има на стандард пакето, а сите се на основен... Ај утре ќе видеме, според таа женската од кабелската утре најкасно ќе биде качен интернето!
Јас преги бех у Кабелнет да си платам интернето и шо да видам ЧУДО се случува....Уште коо флезех Кирто почна да се смее и вика знааш шо има ново? Покачимее интернето! И ми дава лист со новите пакете...Замисли: Пакето шо беше 850ден. сега е 600ден. а брзината му е 4096/256 kB/s или 512 upload не сум сигурен..Изненадих се...Ама не знам дали е на сите покачан или енус ќе покачуват важно ќе биде, и си останува неограничен download как досега. Плус тва сите пакете веке се со 4096kB/s download....
:pos2::pos2::pos2:
Да се информирам подобро ли??? Хахаха абе дете јас работам во К.Нет веќе 1 год. А ти дојдел си там за еден ден да платаш интернето и на мене ми објаснуваш...Информири се подобро, как шо гледаш сите имаме малце побрз интернет.
А у план имат и повеќе да го појачат мислам оти некаде докај 1 - 1.5 mb/s(за тај од 850ден. а највероватно и другите пакети ќе ги појачат) за некоо недела, коо ќе наместат нова опрема...
И на speedtest.net коо мерате брзината не мерејте на бугарските сервере не се ного ного точни, мерувајте на Белград и на Будимпешта.
И не е на сите покачан интернето, тава е само за проба....
BTW ја кај мене колко е:![]()
Ке биде![]()
Јас преку мсн го стегам как и да е го средува
Ак не е киро ке пропадне кабелнет![]()
Да се информирам подобро ли??? Хахаха абе дете јас работам во К.Нет веќе 1 год. А ти дојдел си там за еден ден да платаш интернето и на мене ми објаснуваш...
Јас секојдневно сум там со кирето, спасо, горан, столето... и ај подобро да не ги набројувам сите.
Така да ако знаеш нешто ново кажи, а не на мене да ми објаснуваш или да ми кажуваш јас да се информирам. Ај биди ми позз.. :helou:
.. Ае баскет му се игре на некој??
За место и ден, ке га средаме само дали му се игре на некој, може у гим или у партизан саламска да га напрааме.
.. Ае баскет му се игре на некој??
За место и ден, ке га средаме само дали му се игре на некој, може у гим или у партизан саламска да га напрааме.
Абе шо мора у партизан...Ја у гимназијата е супер после 18-18:30h само незнам как е со гужвата...Да не се собире ного народ тама?? Ај кој живее блиско тама да не информира, и кажејте кој ден ви одговара, на мене секој, само петок и сабота не баш
![]()