Струмица

Само таа недела, да ме преврзат уште двапати. За другио турнир здрааве ке га расплешам:smir:

јас денеска на баиро истеглах го мускуло ............

еее а кога ке се оде да се закаже

Илето на место на Ристето! Инфо За терминто на претходанта страна имате видејте:kafe:

Eее изгубииме златен играч..дваметраш одзад царове ќе бееме..ама јас верувам у иљето..стара машина..ќе добииме на искуство:smir:

Виктораниус,Дон џелатимус знаа ли некој дали се закажале термин ? Имаме замена право за ризтето

Пуу бе. как баш губаме таков играч пред најважнио меч. :pos2:

Абе ај и така ќе ги суредаме, јас сум јак голман нема топка да флезе не се сикирајте. :vozbud:
Термин утре ќе одаме да закажаме, денеска бех за Штип неможех утре ке одаме со Џелатимус.

ако

Јас играам на твоо место ако може :)

Ју ар ин. :)
Види си екипата...и глеј да дојдаш..хехе

Виктораниус,Дон џелатимус знаа ли некој дали се закажале термин ? Имаме замена право за ризтето

Утре одаме со Виктораниус. договорииме се:helou:

бтв: ја ги екипите ( се надевам конечни, гледајте да не се повредувате )

Тим 1

1.ЕнерџиНо.1
2.Гиш
3.Хендсам
4.VaZzilL
5.ДоН ЏеЛаТиМуС

Тим 2

1.Тазз(боомбој)
2.Ице-Струмица
3.KiKaC
4.iLe
5. Viktoranius

Тим 3 - младинци :)

1.Христов
2.Лазаров
3.Банов 12
4.Демонче14
5.Bor4e

Абе Хендсом уште не е потврдил. Знаа ли го некој да го пите ?

ЕДИТ - Ок значи и Хендсом е потврдил, значи сите сме потврдани.

Јас ќе виим дали ќе доом да гледам, за Скопје сум сабота и недела, па незнам у колко ќе си доом... Него Ристо ај ак имаш слика дај на ПП, мислам оти те знам... Колер? хаха

еее ке може ли порано да се закаже ... ако бива од 7 докај 9 ... ??

еее ке може ли порано да се закаже ... ако бива од 7 докај 9 ... ??

цццц вии сте за нигде бе...и после зашо Македонија не е у европската унија..ми ја од такви:helou:
Прво прифаќат саа може ли да се смене...ак не можаш тогај кажуви да тераме замена!:salut:

цццц вии сте за нигде бе...и после зашо Македонија не е у европската унија..ми ја од такви:helou:
Прво прифаќат саа може ли да се смене...ак не можаш тогај кажуви да тераме замена!:salut:

добро де... питах само дали може............. идаме и јас и демонце14

Неможе.Јас питах у еден пост дали им одговаре на сите никој не се пожали.Ако неможаш да дојдаш ке најдам замена.

Неможе.Јас питах у еден пост дали им одговаре на сите никој не се пожали.Ако неможаш да дојдаш ке најдам замена.

јоцо...брат средииме работата...идат и двујцата...уживи:)

поздрав!:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom