Струмица

2 тима се потврдани..столето со неговио 3 ама 4 не ми штима оти ке доо ама нии пак ке си играме.

А бе тии што сме пријавени и шо потврдии оти идат важно ќе играме..ама и на мене со 4 тим не ми штима нешто..

Незнам шо га тупате, соберајте се колко ке се соберате, па расподелејте се, Бог да чува, ич не знаате салам да се организирате.

Незнам шо га тупате, соберајте се колко ке се соберате, па расподелејте се, Бог да чува, ич не знаате салам да се организирате.
Средано е се бе само треба термин да се закаже не му се секирајте.

Излеезеете од контрола...чекаате у 5 за 12
саа и 4 тима...едвај со 2 се договорииме, флезе оште 1...па саа оште еден...кајгана ќе стане тва там:nesum:
ај кажувајте саа шо бива
3 или 4 ќе сме (иначе ного е 4) ама как сакате, не е до мене. Ацето га зафркна работта...од дек излезе и ти...сичко беше готово...
Шо знам...как сакате ама сепак викам следнио да го направаме поголем а тај да изиграме така до саа тии шо сме пријавани :salut:
И јас сум за да останеме на 3те екипи...Немој погрешно да ме свратите но другата недела ќе направиме пак...:smir:

Аце ако играте потврди денеска до 7 саато вечер. Ак не отпагате од конкуренција! Може ли така ?

Абе ај не се зафркувајте саа...другата недела пак ќе играме. доста се саа 3 тима. 4 се ного:smir:

Другата недела па ќе га напрааме. Едвај се организирааме...

Размозгааме га работта нема 4 тим.Ного ке се чека ного народ ке сме. 3 тима шо се пријавени остануваме ,4 тим може ако праваме другата недела пак.Без лутене ама тва е тва.
Останува само да се дефинире кога ке се игра и готово!
bwt... Кој ке донесе добра топка?

Поарно е 3 екипи...как шо викат и другите..здравје и живот другата недела..саа таман е 3 екипи..а за топка не знам...јас неем..да беше кошарка...:smir:

Размозгааме га работта нема 4 тим.Ного ке се чека ного народ ке сме. 3 тима шо се пријавени остануваме ,4 тим може ако праваме другата недела пак.Без лутене ама тва е тва.
Останува само да се дефинире кога ке се игра и готово!
bwt... Кој ке донесе добра топка?

Поарно е 3 екипи...как шо викат и другите..здравје и живот другата недела..саа таман е 3 екипи..а за топка не знам...јас неем..да беше кошарка...:smir:

Јас ќе донесам...! :)

Да да , не гледам причина да не се слагат, сите сме струмички кајганаџиски форумџии...хаха:pos2::pos2:
така да ЈУ АР ИН !

Тим 1

1.ЕнерџиНо.1
2.Гиш
3.Хендсам
4.VaZzilL
5.ДоН ЏеЛаТиМуС

Тим 2

1.Тазз(боомбој)
2.Ице-Струмица
3.KiKaC
4.Rizteta
5. Viktoranius

Тим 3 - младинци :)

1.Христов
2.Лазаров
3.Банов 12
4.Демонче14
5.??????

И сега да закажуваме ли со Виктораниус за у недела Од 20:00 до 22:00h?:smir:

Јас се согласувам! Другите нека поврдат оти ке идат.
Добар термин за игра.

Јас потврдувам за мене и за Банов 12 тој има нешто проблем со нетот не може да ви пише...Борче ви потворди а и Демонче 14 иде 100%:helou::helou:

Значи и трите тима потврди,останува само термино! ц ц ц еден фудбал стана историски додека се организираме.

Значи и трите тима потврди,останува само термино! ц ц ц еден фудбал стана историски додека се организираме.

А бе одии бее...мислш ќе играме турнир со Манчестер,Реал.....ама важно ќе има фудбал..Ајде екипо, одаме јако:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom