Струмица

Мајни шо ќе имаме факултет, ама па и студентки ако идат од страна малеее. :helou::helou::helou::helou::helou:

Еваа на економскио плно жени кее :))

СТРУМИЦА - На последната седница Владата донела одлука за отворање дисперзирани студии по економија и информатичка технологија во Струмица од Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип. Двата факултета со работа треба да почнат во почетокот на идната академска година. Предвидено е да се запишат вкупно 120 студенти, по 60 на двата факултета. Според најавите, наставата ќе се одвива во просториите на поранешната касарна во Струмица.

Тва болдиранто лошо е формулирано или јас грешка разбрах? :icon_conf
Значи не се мисле на таа саа од септември туку на идната година?

Де некој шо е поинформиран нек појасне.

Двата факултетa ќе почнат со работа од почетокот на идната академска година ( или барем треба =)) ), шо не е јасно ^.^

Двата факултетa ќе почнат со работа од почетокот на идната академска година ( или барем треба =)) ), шо не е јасно ^.^

Со тва идната не е дефинирано баш.

Прашањето ми беше:

Значи не се мисле на таа саа од септември туку на идната година?

Некак двосмислено ми делува, ама шо знам...

Иначе супер инвестиција, у Струмица има заинтересираност за тии професии и Струмичани заслужуват да имат можност да студират у градо и друго нешто освен на земјоделски факултет.

сега од таа година мислам оти ќе почнат...у Штип даваа флаере нешто а имаше и за дисперзирани паралелки у струмица,кочани и шо ти знам дека + два нови смера на факултето у Штип.Не сум сигурен ама мислам оти беше за таа година или па само јадаа шит за повеќе да се запишат на Гоце Делчев...:toe:

У Штип ќе има Филолошки и не знам там кои други струки беа, баш некни загледах една брошура ама не се заинтересирах повеќе да прочитам.

Економскио има 3 насоки:

• меѓународна економија
  • финансиски менаџмент
  • здравствен менаџмент

П.С. Се извинувам, малко забегааме од темата.

Знаа ли некој теретана у Струмица шо работе на сабааале? Гепард немале струја, Венко бил затворан, Цајкано нешто??

Знаа ли некој теретана у Струмица шо работе на сабааале? Гепард немале струја, Венко бил затворан, Цајкано нешто??

Aj кажејте некоо теретана оти и на мене ме интересире:smir:Ризте мора да се чинаме малко:wink:

cajkano rabote sigurno samo neznam za taa u sportskata sala so e kak so rabote.a gepard otvara u 7.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom