Струмица

Им требаа..ама мислам оти веќе е завршен огласот..најдени се потребните работници..Инаку им треба поголем број работници од секретарки па до луѓе кои се рабираат во техника.

Од дека па ти знааш. :)

Ќе земат само секретарки оствари земаа веќе и чуваре хехе инче ќе функционират как шо функционитер у Скопје.Секој ден ќе идат чувечи од Штип со комбе и после работа пак ќе се вратат..Па ак размисате арно не би било убаво да се уклучате на них..оти они паарте ќе ги трошат у Штип хехехех.....А Кабелнет се Струмичка фирма и треба да се поддржуваме малко да се врте паарта тука кај нас...Змијаре поздрав....:helou::helou::helou::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

Ќе земат само секретарки оствари земаа веќе и чуваре хехе инче ќе функционират как шо функционитер у Скопје.Секој ден ќе идат чувечи од Штип со комбе и после работа пак ќе се вратат..Па ак размисате арно не би било убаво да се уклучате на них..оти они паарте ќе ги трошат у Штип хехехех.....А Кабелнет се Струмичка фирма и треба да се поддржуваме малко да се врте паарта тука кај нас...Змијаре поздрав....:helou::helou::helou::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

Шо ка ќе вртат тука паарте коо Кабелнет имат шит интернет? За тии 850 ден. јас шо ги плаќам на Кабелнет за 256/128 нет, на Телекабел ќе плаќам ако треба и 1000ден. ама ќе имам ного подобар и побрз интернет. Кабелнет од коо се отвориле се им се тии брзините и цените ич не го појачуват нето.

ама ти така мислеш оти ќе имаш.Јас имаах у Скопје знам как е не ми расправи ми викат тугај имааа 512 а ка ќе измерам ни 256 нема...Е така е нашио народ верува на маабет.Барем Кабелнет не лажат..Ми викат 256 и толко имам а саа и ќе ги качувале + брзиинте чујах...Ма Какви ти теле какви ти кабел не ми треба.....

Шо викаш, не ти требат ни телина, ни кабеле :)

Ама телекабел е ограничан т.е лимитиран интернет како шо знам а кабелнет не е.. на мене дома за 850 денара супер ми е нето,саа ак ги качат и брзините уште поарно. телина каблове нее :nenene::nenene:

Едноставно нели Телекабел се најдобри! Коо ќе го надминаш лимито од 100 ГБ конекцијата минимално ти паѓа на 1 мегабит, а на кабелнет 1 мегабит месечно ти е 7000 ден неограничен лимит.. и ај размисли саа шо е поубаво. На некој мош му треба интернет само за кантер страјк, а на мене на пр. ми треба за нон-стоп download-иране. 100 ГБ лимит месечно ми се повеќе од доволно. А и псоледните месеци на кабелнет интернето и е за никаде, а и услугата.

Едноставно нели Телекабел се најдобри! Коо ќе го надминаш лимито од 100 ГБ конекцијата минимално ти паѓа на 1 мегабит, а на кабелнет 1 мегабит месечно ти е 7000 ден неограничен лимит.. и ај размисли саа шо е поубаво. На некој мош му треба интернет само за кантер страјк, а на мене на пр. ми треба за нон-стоп download-иране. 100 ГБ лимит месечно ми се повеќе од доволно. А и псоледните месеци на кабелнет интернето и е за никаде, а и услугата.

Тука си у право.

Ама ако ги качуват брзините Кабелнет поарно нека ги качат барем за 1мб/с да се плаќе од 900 до 1000ден. ама да имаш салам интернет без лимит, иначе ако остане така како шо е сега повеќе се исплаќе од Телекабел да си ставаш нет како шо кажа ти
, 100гб месечно се повеќе од доволно, колко и да download-ираш неможаш да ги из-download-ираш, посебно не ако имаш малечок хард диск, а плус тава и брзината на download е ного поголема од колко на тај пакет у Кабелнет шо е 7000ден. :salut::tapp:

Абе Телекабел, барем јас од тоа што во Штип го имам гледано ома поглема понуда на канали на кабловската за разлика од нашиот кабелнет, а цената е иста така да... не е лошо да има конкуренција во тој домен, а и да се надеваме дека оваа отварање на Телекабел во СР ќе го подобри квалитетот на КабелНет, колку да не изгубат од муштериите.

Еве ви ги најновите интернет пакети на телекабел
---линк---

"HDTV
Нема прилози за прикажувањe"

Лол, ного се смејааах на тва.....:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

А значи за еден месец може макс. 1500 денарки да ти излезе, тка нели? Тва поарно и од т-хоум. Само брззиинта ке паѓе. :(

Тука си у право.

Ама ако ги качуват брзините Кабелнет поарно нека ги качат барем за 1мб/с да се плаќе од 900 до 1000ден. ама да имаш салам интернет без лимит, иначе ако остане така како шо е сега повеќе се исплаќе од Телекабел да си ставаш нет како шо кажа ти
, 100гб месечно се повеќе од доволно, колко и да download-ираш неможаш да ги из-download-ираш, посебно не ако имаш малечок хард диск, а плус тава и брзината на download е ного поголема од колко на тај пакет у Кабелнет шо е 7000ден. :salut::tapp:

Еваа дек имат канцеларија.. број давајте да се приклучам :vozbud::vozbud:

А бе, не е уште отворена.

не паѓе на 1 мегабит туку паѓе на 256 со 128 (они така викат на такви како тебе со ного разбират) а ка ке пушташ страна да се отворе се отваре за пола саат.....односно брзиинта се намалува на 64 исто како мтнет исти шит се и они......Голем си глеј си.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom