Струмица

До 20 барем да дојдаме ..

Логинг ин...
1. ДоН ЏеЛаТиМуС
2. Oblivion
3. Виктораниус
4.ЕнерџиНо.1
5.Струмикс
6. иЛе
7.SrRulz
8.Nikolic
9.SANCTIMONIOUS
10.KiKaC
11. TaZZ(BoomBoy)
12.VaZzilL
13.МетоНо1
14.Логикс
15.Eци
16.Јанев

ако е тај викенд идам другио не се знаа

Боом, да не си згрешил нешто? Нели глееш сите сме од струмица, се договараме дека да се збераме.

абе соберани сме само треба да се каже дека ке се оде и колко саато.. таа сабота нели можате???

Либра 9 саато?

одговара ми на мене, ама ја некој на кошарка ке одиле....ајде нека се потврде од сите и да закаже некој шо е у близина до Либра

mari4eto напиша:
Aк сте у Либра идам и јас... со Пепи :) ako li :)

Мариче одаме бе ама ако е сабота не идам оти кошарка не се испуште как може без мене да почне кошарката :)

Мариче одаме бе ама ако е сабота не идам оти кошарка не се испуште как може без мене да почне кошарката :)

Maлеееееееее отиии??? ми ја викат сабота ке било... :( :( ee ништо.. ај пак ке се видаме јас ке сам тама со другарките...

Да се сликате и слики да ставите обавезно

Аман бе, автобуси од секаде. Што митинг ќе беше тоа уште сега е полн центарот. Кажаа сега на Вис се очекувало околу 50.000 народ да има излезено вечер на митинг.

Не, 400 автобуси, а и со коли шо ке дојдат, 35 000 најного.

оти па да не си се шетат човеците :)

Аман бе, автобуси од секаде. Што митинг ќе беше тоа уште сега е полн центарот. Кажаа сега на Вис се очекувало околу 50.000 народ да има излезено вечер на митинг.
Како може да кажат на Вис кога вестите се во 17:30, а твојот пост е 5 минути порано..ЛАЖЕШ...

Има ного народ бе јас видех..еј шо бива за собиранката? треба да се јаваме да се заварат сточина маси..мислам само на нас да се изнајма некоо вечер тама дек шо ке одаме.ке бидаме примерни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom