Струмица

Ај, утре ќе тепате ;)

А у одбојка сме ги тепале на каубојското 2-1, само да уздравеем, шо заебаване ќе падне =))

хаха шо нема да си заразен по 25 саата си на ден на пц :) па сакаш нејкаш мора да закачаш некој вирус , можда и тројанци си пун :)

шала глеј там да оздраавеш.............

Ја утре пак сме играјале со них, финале. Ај мош ќе тепат саа, трета среќа =))

Знаа ли некој шо направиле кошаркарето ?

Изгубииме и двете утакмици, првата 3 разлика од ОРце Николов, а втората га изгубииме од Брицо(најверојанто шампиони ќе се).

Гимназијата победии и машки и женски у одбојка...Женските играјаа у финале со Велес,а машките со техничкото...пак победии 2:1:):)

Да, вечер ќе одиле да слават у Либра :p

Абе јас дури пред некој ден да дознаам оти у градо има секс шоп!!!
Срам да мее!!!

се наваѓа у мавровка зграата тама на втори кат има една црвена реклама SECRET и ништо друго не пише, ептен загадочна е ;] иначе не сум флевал не знам какво е

Јас бех на отварањето ного јако нешто му требаше на нашио град такво нешто...Сепак у Скопје има 3 зашо у струмица да немаше ни еден хехехе фина работа....

Ама тој во Струмица вреди за сите 3 ваши

Ама тој во Струмица вреди за сите 3 ваши
Тресокурецо сакаше друго да каже, а башка и он е нашо дете :).
А треба да одам доо видам, тии скопските ги знам, па да споредаме.:by:

Бичите струмички?
Ја еднаш кога беф у Струмица кај еден пријател,он нешто по дворот меретеше и ми вика:
Ај додај това крфиите от под мардавената...
Иии машала,три дена ми преведуваа..
Бакнежи рој

хахах и јас слушам прв пат дека имало секси шоп во Струмица, охооо сега мале мале ка ќе дознаат тие пубертетлиите, па ако има порничи има да прват ручни рат до дека да си дојдат мама и тато од работа. хехехе шала на страна. малку е чудно тоа за нашиот град, па како нашите луѓе се срамежливи да одат да купат некој такви работи во таква продавница, па као демек после цел град ќе ги разбере, тоа најпрво треба да се оттргне од менталитетот на струмичани па после слободно да се влегува во секси шоп.

Не е срамно бе, ее саа за матурските шо поклоне ќе паднат такви, ќе има промет у секси шопо (shop, а не беровски :)) само ... незнам каква реклама има тај салон, оти јас, исто како и ного народ тука, се научииме од форумо ... а иначе, гледате ли какви лигави работи се дешават за матурските вечери, основно школо завршуват малаците, купуват дури и за трета вечер гардероба :suicide:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom