Струмица

off-topic!
Ovaj i majka ti saka da ja viknesh so tebe! hehe :pos2:
SE IZVINUVAM SHTO SE UMESHAV!
On -topic!
A bre luge ej, vie ste budali tamu dolu vo Strumica be, cenata na dukan vo Global nadvor na glavna ulica dostignala do 6 000 evra za kvadrat! EJ! Vchera bev i nemozam da se donachudam, kaj se videlo be, 30 000 narod a 6.000 evra kvadrat deloven prostor. E pogolemo ludilo zdravje, shto se deshava tamu? Kako vo Pariz da kupuvash doaga! Pa i tamu se naoga neshto poevtino! Ova mislim ja...... stvarno....:vozbud:

Јас па разбрах оти твојта имала поголеми желби за идане одколко мојта, твојта по сакала да га викнам

Еее, Струмикс ќе се израдува коо ќе го прочите тва...Сус две тетки..ццц...
Абе ај доста тресееете зелени..

:)) Било кој кој сака ако сакаш ти биди :))

Не бе не е ребека.. Вилма е ... ако мисламе за иста де... таа сас лаковаајнте чизми шо се над колеента ? за таа ли питаш? Ако е таа таа е Вилма 1 или 2 година средно е

Коо Вилма бе? Да не е таа шо живее накај градинката црвен-крс, тама у таа околина :)

Koj e тој Ванчо?
:)) Било кој кој сака ако сакаш ти биди :))

ц.ц.ц.ц.ц

А Ванчо рнката познавате ли го?А Снежа црната?А Кољо,а ленка,а блабла?Дека е ојдела страанта за глупусти:uvo:ќе видм ново напишано трчм да пручитам и шо!пузнавате ли го тај де петко де трајко,е он там живее,е не бе.А да са суберате на кафе у новио кафич и да си напраате маалски маабет а?Бива ли?
И така.

А Ванчо рнката познавате ли го?А Снежа црната?А Кољо,а ленка,а блабла?Дека е ојдела страанта за глупусти:uvo:ќе видм ново напишано трчм да пручитам и шо!пузнавате ли го тај де петко де трајко,е он там живее,е не бе.А да са суберате на кафе у новио кафич и да си напраате маалски маабет а?Бива ли?
И така.

Извини крајно.. ама мораах.. јас га знам у каубојското предава, и остава на понављане :( :vozbud:

и на мене ми предава 5 имаах од нее ного фина Жена...

Мајнејте тии мабете Снежа, Петка, Трајанка... :)

Од неодамна има напраано мултимедијално CD за градо и опфаќа доста интересни работи.

Ова е Мултимедијален ЦД-ром со :
1.500 Фотографии
30 видео клипови
И интерактивна мапа на градот.

Подржува Јазик: Македонски , Германски, Англиски, Италијански и Грчки.

Го продаваа по 300-400 ден. ако не се лажам, идаа да ни го нудат у шкоолто. Арно ама го има на интернет кој е заинтересиран нека го слегне, не е лошо да си го имаме у колекцијата.
Можате да го наате на македонскио тракер, кој не може да се снајде нек ми пише ќе му објаснам.

da da go ima na tracker-mk i nee od saa od poodamnaa ima i za Novo selo go imam jas haha ako saka nekoj nek kaze:)

Јас го имам тва двд . пред 2 год мислам го давааа низ градо...

off topic ...

А ка сме кај професорки веке , знаа ли ај некој Веселинка од каубојското .. таа жена душата ми извади хаха 2 пати ме остава на полагане за у август ...

Как бе на полагане нели си на Факултет веќе......нели си Битолски фраер веќе.....

Ka sme veke kaj skolite ja da vi postiram za zemjodelskoto so pise u vest :)

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]СТРУМИЦА[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Украдени 33 дневници од средно училиште[/FONT]

%7BBD48CE07-1116-43E2-B338-D7C61C8CCE9F%7D_dnevnici-2.jpg
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Средното општинско училиште "Димитар Влахов" од Струмица остана без дневници, откако непознати провалници изминатиот викенд успеале да влезат и да ги украдат сите дневници за учениците од прва до четврта година.
По извршениот увид било утврдено дека кражбата се случила во саботата вечер во 21,30 часот. Провалниците, откако влегле во училиштето, ја скршиле вратата од професорката канцеларија и од плакарот ги украле дневниците. Потоа, најверојатно со моторно возило, заминале. Кражбата била откриена следниот ден и била пријавена во полиција.
Во училиштето велат дека во дневниците веќе биле запишани оценките од третото тримесечје.
"Имаме педагошки евидентни листови во кои се водат податоците за оценките и за редовноста на учениците во наставата, па сметам дека нема да имаме никакви проблеми во наставниот процес", вели Слаѓана Даова, директорка на училиштето.
Вчера професорите на настава одеа со евидентни листови. Очекуваат полицијата брзо да ги пронајде крадците и да им ги вратат дневниците. :):):):):):) Tii se ludi tama site...
[/FONT]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom