Струмица

galerijaPS12.jpg
WOW .... Добар е Трговскиот ... не сум била во Струмица досега,а баш би сакала да одам,онака на еден ден да прошетам...во план ми е сега за распустот,ама ќе почекам прво да се отвори Трговскиот :):)

Ного јасно оти ке има добар кафе бар коо е на Грко Коста.
Сите Грци у Македонија станаа Милионере, не најдее нас тука заледани пујки шо работаме како црнци за 7000-8000 денари месечно и не ни треба осигурување и они само пари ке прават а нии ке се чукаме по главата со шо ке платаме бесешките и со шо ке си купаме јадене....:toe::pos2::pos2::pos2:
Иначе градо саа личе на нешто а не пред тава, како у Лос Анџелес да живееш, палми по улиците фонтани..... мале мале свашта :pos2::vozbud:

Ного јасно оти ке има добар кафе бар коо е на Грко Коста.
Сите Грци у Македонија станаа Милионере, не најдее нас тука заледани пујки шо работаме како црнци за 7000-8000 денари месечно и не ни треба осигурување и они само пари ке прават а нии ке се чукаме по главата со шо ке платаме бесешките и со шо ке си купаме јадене....:toe::pos2::pos2::pos2:
Иначе градо саа личе на нешто а не пред тава, како у Лос Анџелес да живееш, палми по улиците фонтани..... мале мале свашта :pos2::vozbud:

Абе друже, земи и ти инвестири па мош и ти ќе станаш милионер. :helou:
Иначе градо ни е добар, трговскио е добар само центаро малко да се среде и се ќе биде ОК.

Абе друже, земи и ти инвестири па мош и ти ќе станаш милионер. :helou:
Иначе градо ни е добар, трговскио е добар само центаро малко да се среде и се ќе биде ОК.
Ка ке се отворе новио трговски, цел, нема да се паркират коли на центаро да се надеваме оти ќе е поубаво и посредано... :smir:

Немам зборови за сликите :smir: 100%

Sum bil vo Strumica samo ednas i mn. go zasakav gradot TOP e.... a za devojkite da ne praime muabet ...DEFINITIVNO NAJUBAVI DEVOJKI vo cela Makedonija............

сликите навистина доловуваат нешто од атмосферата во градот СТРУМИЦА, но сепак мислам дека треба да се дојде и да се престојува барем на 2-3 дена за да се осети барем дел од урбаната убавина што ја нуди СТРУМИЦА

секако треба некоја сликица од ноќен живот:)

Ме интересира колку жители има отприлика градот......оти со се селата сте премногу...затоа сакам реална бројка ако знаете чисто за жители во градот!
:smir:

Koлку што јас знам, има околу 40 000 жители градот.
Чек па ја го мислев за многу поброен и поголем град.....значи Струмица е помал од Велес...а можда и за малце помал и од Штип а??
:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom