Струмица

abe zakon e koj so i moze, Strumca dabile, ali so da kazam za Pepi i Saban narod brkotes, lom se stanuva pijani narkomani tuk tam po nekoj ama so da se kaze nezamenlivi se ud se po nesticko ime, koj so si saka tuka.Apa noken zivot bree, alal neka i e znaci so strumicanec znae da naprave nikoj neznae.

Шабан и Пепи? Последно места да се не одам пак тама (бех само на матурската), у натре смрдаше на умрени мачки, а плус и ного ЈАК народ оде тама, ка видех еден со БАРСЕЛОНА дрес у фармерките стаан, и на влечки, нова мода :) ... шо убави кафиче, ресторани и кафани низ Струмица, ќе одам низ селата, нема грешка :) anyone? :smir:

некој пат наминувам и тама ми досадува цело време да слушам хаус ке одам малко на шабанерија ако нема место тама, ке се закцам у Александар:toe: ного ретко се случува тава.....

Шабан respect!!!убаво си минам там кога ке стигнам дотам :) иначе не одам во трезна состојба па незнам баш шо да коментирам!!!Кеy иначе там не се оде за народ туку да се исфураш и малко да се тргнаш от таа комерцијала со ја пуштат у Ср

Струмица закон град е бе никој не може со нас :>)

Да бех над 30 год. мош и ке одаах у пепи.
У шабан ме носат само ко сам камен.
19та и селект до саа верно служат.
:)

E so mu fale be na Saban, tocno e deka e edna posebna moda ama treba da se ide a za Pepi taka e am donekade ti pa epten go napravi za nigde nem do tolku de, kakov tago si go ime nas si e.

абе у пепи ти викам од 25 години. надоле не сам видел..

E so mu fale be na Saban, tocno e deka e edna posebna moda ama treba da se ide a za Pepi taka e am donekade ti pa epten go napravi za nigde nem do tolku de, kakov tago si go ime nas si e.

Дека го има тава правило оти треба да се иде? Стварно се за нигде ... ама како шо кажа - ваш си е ... епа чувајте си го, реднекс :helou:

ne e nekoe pravilo da se ide am oti da ne. A so ke kazete za: Glamur, Extreme, B-52 i m&m. Sea ovo ne se kafani ko toa ama se dobri.

Денеска сум бил при вас бе, додуша заглавивме низ селата ама гревота е да се пожалам.
Морам АМА морам да го пофалам 'Подгорски АН' во Колешино. Закон е местото и услуга и храна ама кеф направија. Сум запознал една многу убава турчинка во Банско, еве и тоа да се пофалам, и ..... :majmun:

Дека го има тава правило оти треба да се иде? Стварно се за нигде ... ама како шо кажа - ваш си е ... епа чувајте си го, реднекс :helou:

:pos: :pos: :pos:

а ојдел ли си тама да видаш? или само ке флезаш и излезаш поседи малко

Со кој да седам ко сите се 10 години над мојта возраст ?

У тии дупки ни ќор ќитук пијан не одам!

Епа Ќор ќутук шо ке се сеќаваш, така и на мен ме преебаа . ..:wink:

Денеска сум бил при вас бе, додуша заглавивме низ селата ама гревота е да се пожалам.
Морам АМА морам да го пофалам 'Подгорски АН' во Колешино. Закон е местото и услуга и храна ама кеф направија. Сум запознал една многу убава турчинка во Банско, еве и тоа да се пофалам, и ..... :majmun:

премногу е убаво таму..под падините на Беласица чист воздух:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom