Струмица

Дa и дa не пуште ПП у коо викa оти нa нaс Струмичaните нее мaкa оти Просениково е поуво од Струмицa О.о

Дa и дa не пуште ПП у коо викa оти нa нaс Струмичaните нее мaкa оти Просениково е поуво од Струмицa О.о

:pos2::pos2::pos2::pos2: Ауу толко мее мака шо незнам џиеро ми се кине. :pos2::pos2: Абе мора да има и такви шо ќе смеет народо.Ц,ц,ц ... РАЛО.

хахах тфа ти е исто как струмица да е по убава од солун , белград новисад и тн :toe:

хахах кој пуште на мене таква пп не ми дојдена :) :pos2:

не знам за селото....ама знам дека има добри женски од таму...:vozbud:

Вер-верицa ми пусти тaквa.Со 3нaм мос сaмо јaс сaм бил Среќнио дa добии тaквa Порaкa :pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2: Ауу толко мее мака шо незнам џиеро ми се кине. :pos2::pos2: Абе мора да има и такви шо ќе смеет народо.Ц,ц,ц ... РАЛО.

хахах пеер ама си ме насмеал со тоа РАЛО секоја чест :pos2::pos2::pos2:

Шо прааме утре ќе пееме ли „Коледе леде“ ? :vozbud::pos2: ( Иначе как си поминаате на огинчето, де расправајте) :)

Супер беше до пред сaaт време бееме.У огино столови,врaти пaрхете...

какво коледе, никој од друштвото нејќаше огин и ајде у 19та ќе се опиваме на техно . .. :S

какво коледе, никој од друштвото нејќаше огин и ајде у 19та ќе се опиваме на техно . .. :S

Добро беше и у 19 бе, ама па значително помалко народ за разлика од другите вечери, барем нема гужва. Иначе до 12 и нешто имаше електронска музика, после пуштии 3-4 македонски и ајдеее обрнаа на српско. И ојдех у Селект, а там како по обичај си вриише од народ. :)
Така да... изгледа ништо од Коледе.

Добро беше и у 19 бе, ама пак значително помалко народ за разлика од другите вечери, барем нема гужва. Иначе до 12 и нешто имаше електронска музика, после пуштии 3-4 македонски и ајдеее обрнаа на српско. И заминах у Селект. :)

А у селект беше да ти се стемне од гужва, ауу некојпат толко се изнервирувам од гужвата, шо си викам оти веќе не одам там. Ама, на пример, дека ќе одаш ак не там? Нема ништо за после 2 саато, а Дабиље не иде у предвид:nesvest:

Мале стварно ни фале нешто интересно, дек шо нема да е гужва!

Бтв, нека ни е за ного години на сите Коледе, да сме живи,здрави и среќни!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom