Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.348
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
pazar mora da
ima pitas li ti deka taj tvojo dobar gradonacalnik deka ni ja iskopa uclica i veke 3 godina ja asvaltira ( opravduvanje nikoj ne mu gi sakal parite za da asvaltira ) , a mu gi sakat parite za fontoni na pocetoko so napravi napravi edna mladinska ne mi go pavdi plus pateka na bairo na nekoj mesta so ja npraviija polosa druga prikazna , trebase da ima tabli so vezbi nacrtano na nih i nih gi nema ama prv e da se pojava na lovana vecer i na izbor na sportist i da ne redam drugi raboti, pazi go filmo tipo si grade zgradi na tranzito pa od gore mu tera na grujo da mu go dade drzavnoto zemjiste oti nekoj neka go pite kolku pari napravi so zemjisteto na skaniot strumicki gradonacalnik
PAZORO KE SI BIDE PAZAR A TI E SELJACITE PORIZVEDUVAT HRANA SO TI JA JADES GUZVA BESE I PA KE E
so ke napravat sega ke go zatvorat bulevaro nema da moze da se parkira za da rabote garazata od pajoko parite nemat da odat vo opstinata tuka vo tipo so ke go zema tenderot za pajak tava e tava
Прво научи интерпункција, второ Зоки не е ич мој, и за тии твојте, ама направи човеко нешто шо ми одговара, т.е сељаците нема да ми врзуват којнето у дворо, и да фрљат ѓубрето там. И јас г`тах прашина цела година и шо да праам? Градат...истрпех и оште трпам, ама на раат сам од ПАЗАР у сабота коо ми продаваа пред вратта, а коолта им беше тезга на пр. И пеш од дома неможаах да излезам...
Трето, тава најдоле шо ќее пазар, нема да е тај тертип, и суу и сурово со којнето да идат. тава сее културно напраано место, по сите прописе.
А дали крадел или не, ич таквото не ма боле. Има кој да се занимава со тава.
Интересни сте ми, са замарате со тава кој пари ќе земал, ка ќе земал...а не глеете оти некој работи одат на поарно, оти градо личе на нешто.
Грчето направи парко, сите муј лапаа тугај, после...арен бил парко.
Киро Јанев коо прави тава мосто кај Собранието очите му вадаате, саа арно било...
Ама, не сте и вии криви...така ви кажуват у партиите...пробајте за промена со свој очи да глеете.
Иначе, булеваро е тесен коо има коли паркиирно, проектиран е за ного помалко коли, ама пурасна градо, значи нешто мора да се преземе, и преземале гаража...
И 100 пати е кажано оти тава нее политичка тема тава е тема за градо.
Отвори си на Политика тема и там гувори такви маабете.