CopyOfDeath
Die Die My Darling!!!
- Член од
- 30 ноември 2005
- Мислења
- 4.186
- Поени од реакции
- 48
да ве пресрамам 21 годинка сам азр од струмичкио крај има ле некоја мома заинтересирана:wub:  

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

CopyOfDeath напиша:да ве пресрамам 21 годинка сам азр од струмичкио крај има ле некоја мома заинтересирана:wub:

ееее полека ти па право оглас,чеки да видаме кои се кандидатките,мош се малолетни
   ееее полека ти па право оглас,чеки да видаме кои се кандидатките,мош се малолетни 
 у најубави години си инаку треба да се збереме да се видеме шо сме кој сме сите од струмицки крајastrion напиша:

иначе јас сум младич 27 во цутот на младоста

,мора да изгледаме озбилни,тука тешки интелектуалци има

,Копи ти нем да ми дојдаш у тренерки да деградираш моменто оти црвен картон и две недели на клупа
 ,Копи ти нем да ми дојдаш у тренерки да деградираш моменто оти црвен картон и две недели на клупа
а колку години си ти еци или нема да кажеш ај шепни му на бато на пп ако некажувас преде ситеeci^^^ напиша:batkovci ste mi i dvujcata,i nisto poveke od tva,definitivno!!!

не се секири бате Јас ке сум Гол пиштол у шминка кој ке ме познаеastrion напиша:а чеки саа дај да се договораме шо ке облечеме,јас ке си облечам сакото од 4 година прскано сиво

Че бидам воздржан се до првиот контакт муабет се надевам дек ке се запознаеме ситеastrion напиша:Видех и еден пост сега,констатирам дека е измеѓу 15-16 години со 99% гаранција,значи Копи оф дет ти имаш шанса 4 години е помаленка,јас доброволно ти отстапувам

Објасни го ова... Народот си завидува?ljubov напиша:A sigurno ne znete deka vo Strumica narodot si mnogu zaviduva.