Струмица

хаха добро е се само треба да ги намсестат тезгите у натре и дуќането да ги спремат така да ќе биде пуштен на 28 јануари така кажаа

арен е нешо как жена да беше оти од далеку го видех

Абе вие глејте земјоделието да ви оде а за друго ќе биде ќе се најдат луѓе шо ќе уложат у вашио град......иначе дајте некој фотки од ноќниот живот таму оти вака чисто сумњам дека толку јаки момички имате :tv:

:tapp: на мене тај споменико повеке ми личе на љиљак (или ка се пише) :)

Јас не сфаќам каква е симболиката на тај споменик со борците шо загинаа у 2002... :roll:

Ќе гледам да го сликам тии денови, ќе стаам слика на форумо.

Атанас Јанев ми е чичко... уште немам видено каков е споменикот, ама мислев дека ке ги има нивните ликови, ама как шо ве читам нема ништо

:tapp: на мене тај споменико повеке ми личе на љиљак (или ка се пише) :)

Или на струмички карлип::
Споменико са вика иначе Жена-пеперутка

Епа така ке е кога споменикот го прават уметници и тоа тешко влезени во некој филм и само они и 3-4 ца го разбираат тоа што го прават абе направи споменик цел народ што ке го разбере

Strumichani, shto e ovaa sramota so "Kolid Kompani" be?!?

Uvezuval se shto kje mu dale grchkite cigani vkl. album za deca vo koj Makedonija ne e pretstavena so ustavnoto ime tuku so kratenka.

Ajde nekoj od vas neka mu pojde i da mu kazhe na papakot da prestane da uvezuva grchka propaganda. Ajde razmrdajte se malku, i interesno kje vi bide da mu napravite bojkot - pa sekoj drug od vas da vidi koja e Strumca i da ve kopira, da bidete primer za cela Makedonija.

Izrodi imalo i kje ima. No nashiot odnos sprema niv e toa shto e bitno. Ajde da ja vidime Strumica na delo.

Споменикот шо го поставии у чест на загинатите бранители од Струмица можам да кажам оти е чист промашај. Стварно не му е местото там а мислам оти тии луѓе заслужуват нешто повеќе а не (со извинение) расчепатана жена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom