Струмица

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
хаха добро е се само треба да ги намсестат тезгите у натре и дуќането да ги спремат така да ќе биде пуштен на 28 јануари така кажаа

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
арен е нешо как жена да беше оти од далеку го видех

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Абе вие глејте земјоделието да ви оде а за друго ќе биде ќе се најдат луѓе шо ќе уложат у вашио град......иначе дајте некој фотки од ноќниот живот таму оти вака чисто сумњам дека толку јаки момички имате :tv:

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
:tapp: на мене тај споменико повеке ми личе на љиљак (или ка се пише) :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
Јас не сфаќам каква е симболиката на тај споменик со борците шо загинаа у 2002... :roll:

Ќе гледам да го сликам тии денови, ќе стаам слика на форумо.

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Атанас Јанев ми е чичко... уште немам видено каков е споменикот, ама мислев дека ке ги има нивните ликови, ама как шо ве читам нема ништо

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Епа така ке е кога споменикот го прават уметници и тоа тешко влезени во некој филм и само они и 3-4 ца го разбираат тоа што го прават абе направи споменик цел народ што ке го разбере

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
Strumichani, shto e ovaa sramota so "Kolid Kompani" be?!?

Uvezuval se shto kje mu dale grchkite cigani vkl. album za deca vo koj Makedonija ne e pretstavena so ustavnoto ime tuku so kratenka.

Ajde nekoj od vas neka mu pojde i da mu kazhe na papakot da prestane da uvezuva grchka propaganda. Ajde razmrdajte se malku, i interesno kje vi bide da mu napravite bojkot - pa sekoj drug od vas da vidi koja e Strumca i da ve kopira, da bidete primer za cela Makedonija.

Izrodi imalo i kje ima. No nashiot odnos sprema niv e toa shto e bitno. Ajde da ja vidime Strumica na delo.

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Споменикот шо го поставии у чест на загинатите бранители од Струмица можам да кажам оти е чист промашај. Стварно не му е местото там а мислам оти тии луѓе заслужуват нешто повеќе а не (со извинение) расчепатана жена.

Kajgana Shop

На врв Bottom