Струмица

Г

Грејвдигер

Гостин
Ехее, ајде доста со дијалектите, има посебна тема за тва.

Ајде јас отварам тука ново прашање? Как ви се аресе претпразничната атмосфера у Струмица. Сега за сега, само чарпијата е украсена, ама тие денови гледам почнува да се работе и на центаро. Чаршијата е прекрасна, да ти е мерак да се шеташ навечер, нели? Едвај чекам да видам какво ќе е на центаро, кажуват оти ќе било оште поубаво.
Е да чаршијата е супер... Некни направих неколку слики , сега ми се пуни батеријата на моб. после ќе префрлам на компјутерот да видам како ќе излезат...

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
арно е сега за сега се оде во најдобар ред :) лол как некој подпарол го напишах тфа

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
29
A кој добри работи се излегле од струмица освен кирилицата има ли други?

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
A кој добри работи се излегле од струмица освен кирилицата има ли други?
Вау, си се запрашал од каде се пиперките и доматите кои ги јадете насекаде низ македонијава и пошироко, па токму од струмичко златен мој, исто како што сите раноградинарски зеленчуци кои ви се на трпезите најчесто водат потекло од струмичко. :baeh:
Ова е првото што ми текна, а ако почнам да набројувам нема да ми стигнат некоку страници од темава, биди сигурен. Кој е со мене?:vozbud:

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Вау, си се запрашал од каде се пиперките и доматите кои ги јадете насекаде низ македонијава и пошироко, па токму од струмичко златен мој, исто како што сите раноградинарски зеленчуци кои ви се на трпезите најчесто водат потекло од струмичко. :baeh:
Ова е првото што ми текна, а ако почнам да набројувам нема да ми стигнат некоку страници од темава, биди сигурен. Кој е со мене?:vozbud:
јас сум со тебе:vozbud::pos2:

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Апсолутно точно!
Најубавите моми ги имаме,најубавите лубеници,најубавите ќебапи,бурек,струмка...

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Апсолутно точно!
Најубавите моми ги имаме,најубавите лубеници,најубавите ќебапи,бурек,струмка...
ммм, е сега ми се прејаде кебапи од дукат, така со топло лепче и струмка, и салата со кромид, па после да одма дома оти ке бегат сите од мене..хаха:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
малеее струмка!!! закон

иначе чаршиита е закон. .. навечер посебно .. абе и романтичен град станааме. .. нема шо за нова Година ќе е лудница !!

Г

Грејвдигер

Гостин

блицот не ми работи на моб ќе извадев подобра... Сичко преебав на мобилниот, ќе треба нов да зеам :) АЈ можда дедо мраз ќе ми донесе за нова година :pos2:

aLeKsAnDaR-aKi

The Duke
Член од
29 октомври 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
претпразнична атмосфера ???!!! па скоро и ја нема,очекувам после 15ти да се украсе повеќе низ Струмица и да живне градо,жал ми е шо го нема тва веќе сите среќни си шеткарат низ продавниците си купуват си се смеет... атмосферата не се стваре само со тва шо го има на дрвото обесено туку и самите ние... а не ќе дојде 3 саато и штама никој нема ...

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Шо ќе кажете за новио споменик, посветен на борците од 2001?

мое мислење: Убав е, ама ХмммХммм.... Жена родилка, (гола жена де) расчапатена и има нешто разлетано околу неа:mist:... мислев дека ликовите на самите борци ќе се претставени, или нешто во стил на борба (на пр: пушка свртена накај албанец) и сл.:pishtoldz:)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Шо ќе кажете за новио споменик, посветен на борците од 2001?

мое мислење: Убав е, ама ХмммХммм.... Жена родилка, (гола жена де) расчапатена и има нешто разлетано околу неа:mist:... мислев дека ликовите на самите борци ќе се претставени, или нешто во стил на борба (на пр: пушка свртена накај албанец) и сл.:pishtoldz:)
декаа тај споменик?

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Кај уни банка, пар, просветно дело, спроти тинекс...:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom