Струмица

Абе знааш как е. Саа си мислат оти се кул и поени збират шо викат оти учат за 2ка а имат 4ка или 5ка. (пример, тимчето)

Младина. Жал мее, стварно. Со такво нешто ак се гордеете... :(

Ако ако, има време. Ќе се стегнате некој ден, на друг начин ќе размислувате.
Шо се фалам бе кажувам ви каква е ситуацијата од дека на мене тии 4ки 5ки да имаах стварно да се фалам ама ка неем...:tapp: кинејте га таа тема веке оти ме нервире а и така Струмикс ке не зашамара веке:vozbud::kesa:

Napreduva Strumica so najnogo strani u Gradovi:))))))))

ДА ЖИВЕЕ СТРУМИЦА

Цццц ве читам и ви се чудам.

Штрајко само полошо саа ќе ни напраа, после ка ќе учаме до 20 јуни ќе пцууме. Владата ако реше тестовите да се праат ако сакате и од јајцата апнејте си ама ќе се праат. Матурантите лани не се избориа да нема матурска полагане, а не па ниа тука да штрајкуваме. А па и пишкалаци на центаро од 5-6 одделение ми ујделе да штрајкуват. Незнаа уште на кој свет е ќе штрајкува. Глупости на кило.

А и незнам тиа екстерни шо ги прават толко страшни, сите се на заокружуване, па как и да е да му еем мајката на среќа ќе погодате нешто. А плус тва на мене сите ми се двојки така да не се замарам, и кецове да ми се пак нема шанса да ме загрозат, само 2 оценки ако е разликата праат проблеме.

Ајде ја саа цела багра пак ујдеа да штрајкуват на центаро, јас ујдех кај зоки у кебапчилница најадех се кебапе саа ќе си го дрвам, ама не е тва тва после ќе ргаме до 20 јуни.

Да ти ебам глупиот народ.Излеглол на штрајк да се понашаат дивјачки.И после ама што дека се од село(каубојското зборам), абе не е така.Пред собранието , ајде пред собранието.Купиле јајца со јајца маат , ууу да и ебам и ореељто гадни.:tapp::tapp:

Цццц ве читам и ви се чудам.

Штрајко само полошо саа ќе ни напраа, после ка ќе учаме до 20 јуни ќе пцууме. Владата ако реше тестовите да се праат ако сакате и од јајцата апнејте си ама ќе се праат. Матурантите лани не се избориа да нема матурска полагане, а не па ниа тука да штрајкуваме. А па и пишкалаци на центаро од 5-6 одделение ми ујделе да штрајкуват. Незнаа уште на кој свет е ќе штрајкува. Глупости на кило.

А и незнам тиа екстерни шо ги прават толко страшни, сите се на заокружуване, па как и да е да му еем мајката на среќа ќе погодате нешто. А плус тва на мене сите ми се двојки така да не се замарам, и кецове да ми се пак нема шанса да ме загрозат, само 2 оценки ако е разликата праат проблеме.

Ајде ја саа цела багра пак ујдеа да штрајкуват на центаро, јас ујдех кај зоки у кебапчилница најадех се кебапе саа ќе си го дрвам, ама не е тва тва после ќе ргаме до 20 јуни.

е ајде де, сега убаво и е, ко не одат на школо...после шо викаш ка ќе и кажат покасно ќе е распусто, узбуни па ќе дигат, ама ако тава штрајкуваанто традиција ќе стане веќе, секоја година е така

Разбераате ли колку грабежи е имало последната недела?
Јас лично познавам три од фамилиите шо биле ограбени, меѓу кои и вујко ми.
Сигурно има и други стопосто. Чувајте се, закључувајте дома, думан е работта.

Абе од лани почнаа краденето.. На тато му открадее точоко од тарасата, ем закључан беше, пукна си од мака човеко =))

Ок, откаредле му точако, сепак не е голема работа, тва некој ѓуптин гоо лапнал. Маабето ми беше, тии шо крадат - крадат на големо, значи одат по пари и злато најчесто, сношти едни комшии биле ограбени додека седеле у другата соба, лом ги направиле.

как може да седаш у другата соба и да не осеташ оти те крадат..

Сигурно не се ебиветаре тии шо крадат, сигурно си го знаат занаето.

Да бе, се спуштиле низ оџако со јаже, и така висејќи ојделе до накито и парите, со специјален ласер направиле дупка, ги земале и пак си ојделе низ оџако..

Тии да не се идале од ѓурѓовден со по 3-40 пива испиино Ч))

Ај не треси безвеза, ного филмове гледаш.
Маабето е тај, сега тии шо не осетила на нивна глава.

Од секојпат сум си мислил как јас да фатам дома некое гупче шо краде од кај нас дома!? Право нема да можат после у болницата да го однесат, нема да знаа как се вика. Има ного кражби, тии шо се осеќат побогати тии треба да му ја мислат и да се плашат, оти они знаат дек да одат.

Да ти ебам глупиот народ.Излеглол на штрајк да се понашаат дивјачки.И после ама што дека се од село(каубојското зборам), абе не е така.Пред собранието , ајде пред собранието.Купиле јајца со јајца маат , ууу да и ебам и ореељто гадни.:tapp::tapp:

Како собранието во Струмица да е криво за тестирањето.хаха ного се смеам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom