- Член од
- 1 септември 2008
- Мислења
- 768
- Поени од реакции
- 18
Ако сам од Радовиш ке казам Струмица дрзава :wink:
So znam ama nogo narod od Strumica ide na izlevanje u Radovis
)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сам од Радовиш ке казам Струмица дрзава :wink:
)Да има со кој и јас би одил, досади веќе тука.. ама нема со кој...So znam ama nogo narod od Strumica ide na izlevanje u Radovis)
Да има со кој и јас би одил, досади веќе тука.. ама нема со кој...
So znam ama nogo narod od Strumica ide na izlevanje u Radovis)

половина Радовиш учат у Струмицаза промена![]()
а шо мислаш од радовиш па и од други градови не идат у струмица на излеване ?![]()

Има една дупка Ѓаволски мост га викат, бил сама тама поодaмна... друга не знам.Некој така од постарите да не знаа дек се наваѓе таа дупка на Беласица, шо наводно била гробница на Александар Македонски? Прочитах га и книгата "тајната на бакарната книга" така да доста интересни работи има поврзано со Беласица.
Над Мокриево горе.Некој така од постарите да не знаа дек се наваѓе таа дупка на Беласица, шо наводно била гробница на Александар Македонски? Прочитах га и книгата "тајната на бакарната книга" така да доста интересни работи има поврзано со Беласица.
Ѓаволски мос се вика( киксупеман как шо кажа), тава е како еден повискот врв, и често има снег на него.Ланци на ноојсто и шибај.I kako se snaogate?