Струмица

Абе ок е НБА канало ама па да го мајнаш еуроспорт треба да си забеган..ама ај шо може да очекуваш од тии..ставиле Алсат,Бом некој албански канале,кој разбира у Струмица албански бе ...

Епа тава ми беше маабето, у редо НБА ама да го тргнаш еуроспорт... туриле раи уно, дуе,... незнам и тре дали има тај шо им е за малцинствата у Италија :).

Е да бе двојазична,шо ка тука нема албанци ,нек стаат посалам програми а не албански.Турии там некои 20 нови програми ,и врти врти па ништо нема на ТВ.И дек и даа па ќе доош на комп.:pos2:
А на ТелеКабел има ли посалам програми??

Ај да промовирам на еден другар видеото посветено на Раборци. :)

Промовиране на туризмот у Раборци? :)
Иначе добро клипче, Раборци супер е, дури има и како мини село направено тама со викендичките баја се :)

Ќе оо ли некој на кајгана собиранката шо кее накај 25/6 ?
Раноо да питам, ама знаејќи какви сме и колко знаме да се организираме, теман е.

Рано е, али најфино заинтересираните шо планират да одат да разменаме мсн и најфино тка да се разбераме, Столе тебе те имам у контактите, друг кој планире нека контактире со мене и wot.

Ќе оо ли некој на кајгана собиранката шо кее накај 25/6 ?
Раноо да питам, ама знаејќи какви сме и колко знаме да се организираме, теман е.

Рано е, али најфино заинтересираните шо планират да одат да разменаме мсн и најфино тка да се разбераме, Столе тебе те имам у контактите, друг кој планире нека контактире со мене и wot.
Идам и јас секак, само да се каже точната дата за поуво да га испланираме. И ка ќе кажат кога ќе е, одма право да земаме да се распитаме со комбе-шо мислам оти ќе е најдобро, колку пари е.

Саа правааме мабет со столто мабет за собиранкта. Јас најверојатно ке одам само дај да се збераме салам да направаме мабет да ни излезе поефтино со комбе да одаме.Да се збераме повеке народ. Најарноо пишејте у групата Струмица.

го има ставaно клипо :) уште пред да се смееш ти ного :)

Ако сам од Радовиш ке казам Струмица дрзава :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom