Струмица

TaZZ(BoomBoy) напиша:
Струмица е дефинитвно најубав град у РМ со најубав ноќен живот!! И ного се гордеам шо сум од Струмица:baeh:

wow tava bese sokantno nogo lubov :pos2::pos2::pos2::pos2:

ako ako sakajte se pa i jas si ja sakam Sr ne samo ti :helou:

TaZZ(BoomBoy) напиша:
Струмица е дефинитвно најубав град у РМ со најубав ноќен живот!! И ного се гордеам шо сум од Струмица:baeh:

bravo decko gordej se:zver:.... jas se gordeem so tebe:vozbud:

Струмица супер се развива сама камо и на Струмица да ја подржува државата како Штип уневерзитет слободна економска зона аеродром а кај нас земјоделски факултет подобро нека си го земат во Штип не ни треба а и како што слушнав нема никаков интерес за тој факултет слаби лобисти имаме ние од Струмица а и премиерот не е по потекло од Струмица туку од Штип

Ништо од факултетот, нема да се запишуваат студенти повеќе. Немало услови зашто на професорите не им било исплатливо да идат од Скопје постојано и на студентите да одат таму, изгледа само таа генерација што се запиша ќе успеат да дотуркаат да завршат.

Лошото у Македонија е тава шо се инвестире само у поголемите градови, особено у Скопје...А Струмица има се шо треба за да се градат и универзитети и се ама таа држава го развива само Скопје...Ок, главен град е...ама штета е ич да не се инвестире и тука

abe neka premierot ja izbegnuva strumica sami ke se razvieme danokot sto go zbirame nema da go isprakame vo centralna vlast pa ke vidame koj koj sekoja cest za pocetok na izgradbata na novite fontani .

p.s dokaz ne e do paritjata do coveko e

trgovskiot cekajte go juli v godina,ima uste mnogu,a vcera go razgledav cel,od gore do dolu,i zakon e,takvo neso vo Mk nema

Булеварите ќе бидат со 50 метарски фонтани, водата ќе прескокнува по целата должина и осветлени. СИТЕ троатоари се работат наново и се средуваат дрворедите. На пошироките места (пред Тинекс и спроти него) ќе се постават клупи. Во паркот до стадионот ќе се отпочне со изградба на детскиот град.
А да не заборавиме дека е започната реставрацијата на Царевите кули, кои ќе станат вистинска атракција, според проектот. Ќе се стига и со кола дотаму.

А да не заборавиме дека е започната реставрацијата на Царевите кули, кои ќе станат вистинска атракција, според проектот. Ќе се стига и со кола дотаму.[/quote]

за се што се презема зелено давам RESPECT но ова за царевите кули не ми се свиѓа пошто ептен заникаде!!!!треба да се реставрира и да се остави како сто си е ... кој сака за рекреација да се качи да посети и толку!!! ако се направи пат Ги соборивме куливе:icon_lol:!!! црвено за цареви

Струмикс напиша:
Булеварите ќе бидат со 50 метарски фонтани, водата ќе прескокнува по целата должина и осветлени. СИТЕ троатоари се работат наново и се средуваат дрворедите. На пошироките места (пред Тинекс и спроти него) ќе се постават клупи. Во паркот до стадионот ќе се отпочне со изградба на детскиот град.
А да не заборавиме дека е започната реставрацијата на Царевите кули, кои ќе станат вистинска атракција, според проектот. Ќе се стига и со кола дотаму.

:bravo::bravo::bravo::bravo: за Струмица и струмичани посебно до Градоначалникот градот ке ни е закон (не дека сега не ни е ) ама уште поубав ке ни биде :vozbud:

Да да да и јас го мислам истото....Уууууууууууууф ја обожавам СТРУМИЦА!!!!!!!

Не сум бил у струмица ! Може некогаш ќе одам! Ама мора да пробам струмичко ПУТЕ!:kajg:

KrToT напиша:
Не сум бил у струмица ! Може некогаш ќе одам! Ама мора да пробам струмичко ПУТЕ!:kajg:

Посонуви уше малко па мош ке нааш некоо баничанка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom