Струмица

Montaza definitivno ne e.
Inaku treba da e gotov do april 2008 ako bide se vo red.
Kako sto izgleda celiot ke bide nadvor so staklo i ke bide najgolemiot trgovski vo Makedonija.

Зашо би го направиле најголемио трговски во Македонија у Струмица ?

Зошто не?
А и по говорот некако и ти ми личиш на Струмичанец. :)

Од Струмица е се прави голем заебант

Ме фанаате :smir:

Иначе тргиовскиот центар во Ср е најголем во цела Македонија...И еден спрат од нашиот трговски е ист како цел Рамстор во Ск..На еден спрат ќе има околу 50-60 бутици...Го знам тоа, бидејќи на еден другар од Ск татко му го гради...И пред 2недели ми речеее....Готовоооо сега јасно ли е??А и не е никаква монтажа...Мислам монтажата се познава....
Иначе со душа чекам да го изградат бидејќи дома, секој ден ни влева прашина.... :tapp: не можаме да се дочистаме :tapp::tapp:

^Cutie^ напиша:
Иначе тргиовскиот центар во Ср е најголем во цела Македонија...И еден спрат од нашиот трговски е ист како цел Рамстор во Ск..На еден спрат ќе има околу 50-60 бутици...Го знам тоа, бидејќи на еден другар од Ск татко му го гради...И пред 2недели ми речеее....Готовоооо сега јасно ли е??А и не е никаква монтажа...Мислам монтажата се познава....
Иначе со душа чекам да го изградат бидејќи дома, секој ден ни влева прашина.... :tapp: не можаме да се дочистаме :tapp::tapp:

Дек живееш бе ти?

Струмикс напиша:
Дек живееш бе ти?
У Струмица дека....У една куќа точно зад трговскио :):)

Еми тогај и јас сум блиско да кажеме комшии

Струмикс напиша:
хехе, комшика
Хехехехе озбилно ли???Дека живееш ти?

marcus напиша:
Еми тогај и јас сум блиско да кажеме комшии
Е аман бе ного комшии...А ти дека живееш?

Струмица е дефинитвно најубав град у РМ со најубав ноќен живот!! И ного се гордеам шо сум од Струмица:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom