Струмица

Море нека им га сечат, мајката нивна, ем не плајќат ем сакат струја е нема таа бе брат. Па и ќе протестирале... ејгиди боже... ама така е ка нема кој да им удре ќотеко малко.
sosema si vo pravo,kak nema koj da im udre kotek malce se kee taka,da protesirame nie za nesto slicno ke gi viknat specijalnite edinici od cela mk..a vcera pred evn imase samo 2 policajci:tapp:...picka im mater nisto ne plakat,kak moze nie da plakame,a oni ne,zimat socijalno,rabotat,tezgi ovo ono imat kuki na 5 sprata,ne plakat komunalii za gradba cel bair go zemaa i ke protesirat! abe bomba samo u gornata mala i jok nek stanat....tva e u nasta zasmrdena drzava,poveke prava ke im dadat na romite i na siptartskoto malcinstvo odkolko na nas...

Денеска низ чаршијата и пред гимназијата имаше промоција на VIP мобилио оператор, давааме бесплатни броеви со 50ден кредит на них, и на тие броеви може да си активирате "круг на 3 пријатели" и да говорате 500 минути (бесплатно) со них до 31.01.09. Утре, у четврток и петок исто тка ќе има промоција, утре ќе се движаме у Глобал и низ булеваро, па повелејте, и ак ме видате претставејте се :baeh:

Денеска низ чаршијата и пред гимназијата имаше промоција на VIP мобилио оператор, давааме бесплатни броеви со 50ден кредит на них, и на тие броеви може да си активирате "круг на 3 пријатели" и да говорате 500 минути (бесплатно) со них до 31.01.09. Утре, у четврток и петок исто тка ќе има промоција, утре ќе се движаме у Глобал и низ булеваро, па повелејте, и ак ме видате претставејте се :baeh:

У колко саато ќе се дешава тава нешто...

Утре ќе почнаме од 12 саато, значи околу булеваро и трговскио ќе се вртаме, ко ќе видате гужва, знаате оти сме тамо :)

Зашо струмичане не са соберете да донирате нешто на црвен крст???Ај сите са субират покажајте оти и вие сте хумани,а знам оти сте.Организирајте се и пријавејте на темата

Очекувам да ме израдувате.
Јас ја саа бех да питам у Црвен Крст, тама таа жеента кажа не била запознаана со тва, ама утре пак да сум одил(а и така треба да одам) секретаро ќе бил тама па со него мабет да сум правил.
Па ајде пријавувајте се кој би можел да донира нешто, и не се правдејте со тва - на школо сум(како Ацето:)), и јас сум ама ако се сака се може.

Па океј бе,пред некој месец носих стара облека у црвен крст.Значи ако се организира треба да се помогне,а?Тва може секој ден да се права..:pipi:

Јас ја саа бех да питам у Црвен Крст, тама таа жеента кажа не била запознаана со тва, ама утре пак да сум одил(а и така треба да одам) секретаро ќе бил тама па со него мабет да сум правил.
Па ајде пријавувајте се кој би можел да донира нешто, и не се правдејте со тва - на школо сум(како Ацето:)), и јас сум ама ако се сака се може.
Ај испити утре работта па да видаме да однесаме нешто...

Од дека па сега Зочето, шо се трескаш од земјата. Инспекции дојделе од Скопје и шетале низ школите, шо мислам оти се пуштени од владата. Ама ај да не мешаме политика, на мене ми беше само да не шираш дезинформации :):)

Од дека па сега Зочето, шо се трескаш од земјата. Инспекции дојделе од Скопје и шетале низ школите, шо мислам оти се пуштени од владата. Ама ај да не мешаме политика, на мене ми беше само да не шираш дезинформации :):)

Башка и ного паметно делува со некови фасцинирачки ник, изронкан башак :/

Вмровче, дај ми една причина зашо Зочето би не правил неписмени, ти учи си и ќе си писмен, барем кирилица ќе знааш да пишаш!
Ама баш најмалце треба да се меше политика тука!
Как шо нема врски инспекцијата со струјата на ѓупците така и партиите немат врска со инспекциите у школото!
Дај мисли малце пред да напишаш нешто!:nenene:

Не е до комунистите Мето, до свеста е. Оти мора градоначалникот да е крив затва шо инспекцијата фатила неред у школите? Тва се однесува на понашањето на учениците и нивната недисциплина и некултура.
:wink:

more lugee site znaame koj u lokalna samouprava upravuva so skolite u grado, e koj e odgovoren za postavuvane na lugeto niz skolite odgovorni za skoluvanjeto po strumickite skoli, odgovor ZOCHETO

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom