Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sosema si vo pravo,kak nema koj da im udre kotek malce se kee taka,da protesirame nie za nesto slicno ke gi viknat specijalnite edinici od cela mk..a vcera pred evn imase samo 2 policajciМоре нека им га сечат, мајката нивна, ем не плајќат ем сакат струја е нема таа бе брат. Па и ќе протестирале... ејгиди боже... ама така е ка нема кој да им удре ќотеко малко.
Денеска низ чаршијата и пред гимназијата имаше промоција на VIP мобилио оператор, давааме бесплатни броеви со 50ден кредит на них, и на тие броеви може да си активирате "круг на 3 пријатели" и да говорате 500 минути (бесплатно) со них до 31.01.09. Утре, у четврток и петок исто тка ќе има промоција, утре ќе се движаме у Глобал и низ булеваро, па повелејте, и ак ме видате претставејте се :baeh:
Јас ја саа бех да питам у Црвен Крст, тама таа жеента кажа не била запознаана со тва, ама утре пак да сум одил(а и така треба да одам) секретаро ќе бил тама па со него мабет да сум правил.Зашо струмичане не са соберете да донирате нешто на црвен крст???Ај сите са субират покажајте оти и вие сте хумани,а знам оти сте.Организирајте се и пријавејте на темата
Очекувам да ме израдувате.
Ај испити утре работта па да видаме да однесаме нешто...Јас ја саа бех да питам у Црвен Крст, тама таа жеента кажа не била запознаана со тва, ама утре пак да сум одил(а и така треба да одам) секретаро ќе бил тама па со него мабет да сум правил.
Па ајде пријавувајте се кој би можел да донира нешто, и не се правдејте со тва - на школо сум(како Ацето), и јас сум ама ако се сака се може.
Од дека па сега Зочето, шо се трескаш од земјата. Инспекции дојделе од Скопје и шетале низ школите, шо мислам оти се пуштени од владата. Ама ај да не мешаме политика, на мене ми беше само да не шираш дезинформации
Од дека па сега Зочето, шо се трескаш од земјата. Инспекции дојделе од Скопје и шетале низ школите, шо мислам оти се пуштени од владата. Ама ај да не мешаме политика, на мене ми беше само да не шираш дезинформации![]()