Струмица

Да му јааш ноco!

Политика у политика подфорумо.

more lugee site znaame koj u lokalna samouprava upravuva so skolite u grado, e koj e odgovoren za postavuvane na lugeto niz skolite odgovorni za skoluvanjeto po strumickite skoli, odgovor ZOCHETO

Типче, де бе кулирај, и доста со политика. Имаш цел подфорум, таму трескај глупости.

беј бе остај политика кажи нешто за градо шо има ново ... спремте ли се за н.г :)

Нема ништо ново шо само една елка поставии на центаро на доле накај маршал тито е как лос анџелес а на центаро топки...:uvo:

Ај да не видам политика да ми расправате тука! Тука за и околу градо, за политика си има подфорум, там расправајте се.

Почна и новогодишнио турнир. у Каубојското у салта се одржува. игра ли некој ?

Шо ќе ти е екипа,оди пешки:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

КИИКС:)Преги го слушнах од негде:pos2:

Абе ајдеее, у каубојското нема ни трбини ни ништо направиле едни мутави трибини ставиле столове тама и да гледа народо и на шо личе тава тај стол дек сакаш там си го однеси а мош да замислаш колку на род имаше лани/полани у спортската сала, ама арно шо најделе место дека да го направат тај турнир оти у спортската сала е напраано базент од сегаде капа, и била затворена од инспекција ли не ти знам шо абе запеза е тај газдата нека се мајнува одма.
Немам појма ка се движат утакмици у каубојското знае ли некој да одаме да гледаме фудбалче.

Бтв- Пархето у каубојското е за никаде ке има паѓане и последици 99,99%.
:jaj:

Почна и новогодишнио турнир. у Каубојското у салта се одржува. игра ли некој ?
Нии играме бе, чера играјааме тепааме 3-0..
ПС: Кадетска категорија...:)

Xfire, нее толко лошо шо викаш у каубојското бе, арноо колко за толко, боље ишта него ништа, топличкоо има 6-7 греаче баја големи, пархето го бришат на секоо полувреме-тајм аут...

Нии играме бе, чера играјааме тепааме 3-0..
ПС: Кадетска категорија...:)

Xfire, нее толко лошо шо викаш у каубојското бе, арноо колко за толко, боље ишта него ништа, топличкоо, пархето го бришат на секоо полувреме-тајм аут...
Честито.

Братче не говорам за у играта тама на страна кај таа долната стативе понадоле оди да изведаш корнер малку на страна да видаш как пропаѓаш ми ја така некој залетам ке се забии у пархето, ама шо викаш оти го бришат суепр е тава, а арно шо направии турнир изгледа е било да го бришат пархето оти не беше избришан 1 година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom