Струмица

Саа од 2000 кошула ке ја дигнат на 3000 па ке кажат ајдеее 30% намаление... па ке ја дават за 2100. Абе бизнис си е тва... Иначе, одам јас у сабота да зимам, мош ке наам нешто салам да ме држе до (а мош и на) нова година..

Бај д веј, има некаде огласи ова она за какви хепенензи ке има у струмица за нова година? За у селект, платинум или пак некое друго место..?

миднајт 600 денара карта резервации од понделник.
ексклузив мислам оти е 1800.
либра оште недефинирано.
тва го знам

Саа од 2000 кошула ке ја дигнат на 3000 па ке кажат ајдеее 30% намаление... па ке ја дават за 2100. Абе бизнис си е тва... Иначе, одам јас у сабота да зимам, мош ке наам нешто салам да ме држе до (а мош и на) нова година..

A јас се поднових....до Нова година ќе чекам неем друга работа...шо е сигурно сигурно...важно знам оти ќе биде ного јако на Нова година..:vozbud::vozbud:

Јас на нова година ќе седам на мсн. Кој е за да славаме заедно на мсн нека дојде, кој не здрааве. :pos2:

Јас на нова година ќе седам на мсн. Кој е за да славаме заедно на мсн нека дојде, кој не здрааве. :pos2:

Добра ракиичка....мезенце...шемичка добра....:toe:

Аман беее, баш у среда ка имам физика блок часови.

Барем и среда да не се учеше да го ебам. Ај белким ќе им истекне нешто пак до среда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom