Струмица

Абе енос го донесее, го пробуват низ градо демек, уште не е официјално у работа, нема уште средено со плацови, дека ќе ги носат колите? :kafe:

Поубаво да почне да работе пајко малко да се среде градо ( и така нее убав градо ама ош по убав)

Па редно беше и ние да дојдеме до пајак.
Сега барем ценатарот ке се расчисти.

Добро бе бил ли е некој у тва Гала у Глобал ..де кажејте како шо..Гледам у сабота Пилева ќе густувала..

Струмица е направена како кукла!Ептен сам изненадена,само ного ми беше кратко времето за да га прушетам.
Е така да си ја пофалам и да кажам оти как неа нема друга.

Уво направии со тие лежачките полицајци, гумени саа се подобри.

П-С. ногоооооооооо ладнооо

Струмица е направена како кукла!Ептен сам изненадена,само ного ми беше кратко времето за да га прушетам.
Е така да си ја пофалам и да кажам оти как неа нема друга.
Море...оти ти така сношти?Јас па викам кафе ќе пииме..

Уво направии со тие лежачките полицајци, гумени саа се подобри.

П-С. ногоооооооооо ладнооо
Е да гумени, ама мислам на них малце повеќе треба да се прикоче, тие претходните полесно ги минаа.

Е да гумени, ама мислам на них малце повеќе треба да се прикоче, тие претходните полесно ги минаа.
Шознам се исто е мислам тии другите бее по глупи саа ти се добри, и оставиле од сттраната место за точоци ама тии со моторто летоо ке летат низ нив тама да не кочат ке се обракат баја ...
Пример видек еден со мотор залетан од тама на крајта го закачи тава и зашета му моторо ке се отепаше за малкууу можеше и да умреше.

Шознам се исто е мислам тии другите бее по глупи саа ти се добри, и оставиле од сттраната место за точоци ама тии со моторто летоо ке летат низ нив тама да не кочат ке се обракат баја ...
Пример видек еден со мотор залетан од тама на крајта го закачи тава и зашета му моторо ке се отепаше за малкууу можеше и да умреше.
:pos2::pos2:

Хахахаха....ЅВЕРСКО кажано...:vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom