SV-Strange
Sorcerer Supreme
Абе енос го донесее, го пробуват низ градо демек, уште не е официјално у работа, нема уште средено со плацови, дека ќе ги носат колите? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе пајако го возил ''Зоки шиптаро'' така разберах![]()
![]()
Koj mu dadel na taj pajako da go kara,on kak so ima sila a nema mozok i na butane ke gi nose koolte do taj parkingИначе пајако го возил ''Зоки шиптаро'' така разберах![]()
![]()
Koj mu dadel na taj pajako da go kara,on kak so ima sila a nema mozok i na butane ke gi nose koolte do taj parking![]()
Добро бе бил ли е некој у тва Гала у Глобал ..де кажејте како шо..Гледам у сабота Пилева ќе густувала..
Море...оти ти така сношти?Јас па викам кафе ќе пииме..Струмица е направена како кукла!Ептен сам изненадена,само ного ми беше кратко времето за да га прушетам.
Е така да си ја пофалам и да кажам оти как неа нема друга.
Е да гумени, ама мислам на них малце повеќе треба да се прикоче, тие претходните полесно ги минаа.Уво направии со тие лежачките полицајци, гумени саа се подобри.
П-С. ногоооооооооо ладнооо
Шознам се исто е мислам тии другите бее по глупи саа ти се добри, и оставиле од сттраната место за точоци ама тии со моторто летоо ке летат низ нив тама да не кочат ке се обракат баја ...Е да гумени, ама мислам на них малце повеќе треба да се прикоче, тие претходните полесно ги минаа.
:pos2::pos2:Шознам се исто е мислам тии другите бее по глупи саа ти се добри, и оставиле од сттраната место за точоци ама тии со моторто летоо ке летат низ нив тама да не кочат ке се обракат баја ...
Пример видек еден со мотор залетан од тама на крајта го закачи тава и зашета му моторо ке се отепаше за малкууу можеше и да умреше.
Шознам се исто е мислам тии другите бее по глупи саа ти се добри, и оставиле од сттраната место за точоци ама тии со моторто летоо ке летат низ нив тама да не кочат ке се обракат баја ...
Пример видек еден со мотор залетан од тама на крајта го закачи тава и зашета му моторо ке се отепаше за малкууу можеше и да умреше.