Струмица

оти на крајта на секоо година ќе треба да имаме тестиране по кој предмет ќе ни се погоде...

Џабе ви е. Шо имат зацртано они ќе си остварат. А и не е толку страшно как шо ви кажуват професорите и ве поттикнуват да штрајкувате. Знааме ги тие приказни, поминааме низ тва. Седејте, уживајте и учејте по малко и се ќе биде ок:pipi:

A ako ti se pogode fizicko vosituvanje?

ако се погоде, пола клас ќе им се намалат оценките, пола клас не вежба или бегат од физичко, за мене не мее проблем ги знам основните работи теорија.
Мислам оти најарно ќе е да се напраа секој ученик да си избере шо сака и така нема да има никакви забуни. Ја на пример јас сакам да одам на графички дизајн и тама некој работи шо има за програмиране, и јас нормално ќе си одам да праам тест на некој предмете шо се поврзани со тава. Ја на мене да ми се падне електроника, автоматика, некој работи што немам намера да ги учам понатама, шо ќе ми се...

Ако ни се погоде физичко воспитување ќе мааме ѓуле :) :vozbud:
мисЉаш ЃУБРЕ :pos::pos:

Јас Лагам да Страјкувам...има ли некој од Каубојското да ме Подрже бе ???АЈМО КАУБОЈЦИ !!:helou::helou:

ке ти требат и автоматика и електроника не се секири :)

Kakvo strajkuvane be.. ko ke legnam utre na ta klupata do parnoto.. ke stanam drui u 1.
Em prisuten na casovi, em nema da me zamarat nekoo sabota da om na skolo.

izvinejte za latinicata

Охоо, преги го видех пајако, ајде ајдее...После одам у општиинта да го полииме :pos:

Иначе пајако го возил ''Зоки шиптаро'' така разберах :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom