Струмица

За фудбал кажах да одам у скопје саа нема шанси.
1000 денара карта- нормално ке одам на јужна ако одам.
400 денара карта у 1 правец за Скопје со автобус(на вракане со такси кујзнаа колко ке ти излезе).
За јадене 300-400 денара(1 сендвич тее 100 денара,еден сок ке го напраат 100 денара)
и ке дааш 3000 за репрезентацијата да одаш да га гледаш.
На мене не ми се оде оти не потценуват нас(барем така е за мене) не сакат да дојдат да играт у Струмица,имаме рефлекторе имаме стадион со европски стандарди,публиката ке го исполне до последното место. Ама они сакат Скопје само там има стадион,ке поставувале монтажни рефлекторе.хаха..ај нек дават парички за рефлекторто.

За фудбал кажах да одам у скопје саа нема шанси.
1000 денара карта- нормално ке одам на јужна ако одам.
400 денара карта у 1 правец за Скопје со автобус(на вракане со такси кујзнаа колко ке ти излезе).
За јадене 300-400 денара(1 сендвич тее 100 денара,еден сок ке го напраат 100 денара)
и ке дааш 3000 за репрезентацијата да одаш да га гледаш.
На мене не ми се оде оти не потценуват нас(барем така е за мене) не сакат да дојдат да играт у Струмица,имаме рефлекторе имаме стадион со европски стандарди,публиката ке го исполне до последното место. Ама они сакат Скопје само там има стадион,ке поставувале монтажни рефлекторе.хаха..ај нек дават парички за рефлекторто.

Слушај вака.
Во ред е тоа да се игра у струмица.Прво.
Читај што пишува зоте на темата за македонија-шкотска.
Нмеате аеродром,они сакаат да идат 3000 навивачи кај ќе ги сместите у скопје нема место.
Читај таму се ќе ти стане јасно инаку ја неам ништо против тоа да се игра у струмица а за рефлекторите е тоа е права глупост наместо да ги дадат за друго парите рефлектори ќе ставале лигавежи.

Дете аман за аман, дај говори или литературно или струмички...

ке га договоривме

^ На шо личе тва:pos2:
аман, как да ви говорам сељачки ли у курац :)
ќаа договореме:pos2:

денеска можно е да нема вода затава спремајте се :smir:

Е дека енус ќе нема вода, за чера викаа...нели работат комуналец докај3-4 саато:toe:

Слушај вака.
Во ред е тоа да се игра у струмица.Прво.
Читај што пишува зоте на темата за македонија-шкотска.
Нмеате аеродром,они сакаат да идат 3000 навивачи кај ќе ги сместите у скопје нема место.
Читај таму се ќе ти стане јасно инаку ја неам ништо против тоа да се игра у струмица а за рефлекторите е тоа е права глупост наместо да ги дадат за друго парите рефлектори ќе ставале лигавежи.

заради тии навиваче ффм ке изгуба доста пари по монтажните рефлектори

Кој и Кој се сигурни за Шкотска саа за саа?:)
Јас на Холандија сакам да одам, ама ак се собере народ, не одбивам:)
btw 450 е картата за рејз, не 400 :smir:
и... има ли некој карти шо ќе може да изваде?

Се знаа ли до кога ке нема вода?

шо супер дојдех си од тренинг неможе човек да се избајне ... :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

шо супер дојдех си од тренинг неможе човек да се избајне ... :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Абе ќути...ако дојде покасно од 9, човек ке неможе и да излезе :(

Шо викаш.. загазааме. Чувек да неможе да се истушира.. ебати неспреманио град. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom