Струмица

Само шо не се на ниво баш. Некни ка одих да зимам сендвич со шарска тај шо работе там, краставици салатата со раката га буте у сендвичо си мислаш жетоне става. А и треба вонка повеќе маси и столове да стават.

Е добро саа тва шо стават со рака не е само кај них, приметил сум и у 23-ката и у повеќе сендвичари ама тва е тва немат култура. Он мош у газо сее бутал рацете а на мене па у сендвичо ке ми става со тии раци салата или помфрит или било шо а после па не му флевам у дуќано додека сум жив...Ама таква е културата тука у Струмица, как обичај, как традиција им е тава....:pos2::pos2: Такво нешто единствено у Кинг не сум видел а не верувам ни да видам, тама си имат правила, гледаш сите вработени имат капи на главата за влакна да не пагат, раци се миит на секоо правене сендвичи, е тава е веќе сендвичара...

Дефинитивно на Кинг им нема рамен за хигиена.
Иначе и у Актрос е добро, плус ного се љубезни, а и поевтино е за разлика од Кинг.

А полоша услуга од таа у 23-ката до саа немам видено, тва на ништо не личе.

А удејте у ББ да јадате не со рацете, со нозете ќе ви стават. Имаше една сендвичара кај Видое подгорец, и еднч как бех основно там одаах се од там си зимаах и таа ми го праа сендвичо, и зима шишето да става кечап и почна да става и падна и на раката излижа си го и после и шишето го излижа од кечапо. Од тогај од там сендвич не сум земал, и на сите им кажувам да не зимат. :pos2:

Кој уче у видое подгорец знаа ги тиа двете тетки доле шо работат, спроти бирото.

Едит - Да се надоврзам и на Walker girl, точно у 23ката нема ич услуга. Одаш там да јадаш и чекаш как човек да бидаш услужан, а она ќе ти го тресне на шанко или на тај фрижидеро и ти оди зими си го.

Тва е тва.

ББ барем се културни. :) А за квалитето на храанта нормално оти ќе е таков уште ка е 30 ден. еден сендвич.

А кај В.П. за Стивјазо ли прааш мабет или за тва другото помаленкото?
Ка учаах там у основното една другарка најде мравки у сендвичо. :pos: (не у Стивјазо туку тва до него, не знам как се викаше)

Не стивјазо, тва другото маленкото доле шо е. Стивјазо се супер, тетката Јагода уште га памнам. :pos2:

А удејте у ББ да јадате не со рацете, со нозете ќе ви стават. Имаше една сендвичара кај Видое подгорец, и еднч как бех основно там одаах се од там си зимаах и таа ми го праа сендвичо, и зима шишето да става кечап и почна да става и падна и на раката излижа си го и после и шишето го излижа од кечапо. Од тогај од там сендвич не сум земал, и на сите им кажувам да не зимат. :pos2:

Кој уче у видое подгорец знаа ги тиа двете тетки доле шо работат, спроти бирото.

Едит - Да се надоврзам и на Walker girl, точно у 23ката нема ич услуга. Одаш там да јадаш и чекаш как човек да бидаш услужан, а она ќе ти го тресне на шанко или на тај фрижидеро и ти оди зими си го.

Тва е тва.

па затава у 23ката е поевтино за разлика од кинг, не плакаш услуга шо ти носат порачката

Тва е тва.
Детеее ај францускио... Ај пицитеее.

Некој ден ќе флезам и од вратта ќе и се издерам, ај ееен хамбургееер!!!

Детеее ај францускио... Ај пицитеее.

Некој ден ќе флезам и од вратта ќе и се издерам, ај ееен хамбургееер!!!
Пфф мајни ги бе 23ката не јадам веќе тама порано бее убави саа расипале се ги :tapp:

:pos2: хехе изнасмеах се на сите коментари. Точно е и за 23ката и за Кинг и за ББ.
Јас во последно време само во Кинг одам. Поарно ќе платам повеќе ама барем знам оти ќе јадам нешто убаво.
Најубаво е во Бонџорно там пиците ги прават најубави за разлика од Капо и МиМ тии се 0 за Бонџорно.

:pos2: хехе изнасмеах се на сите коментари. Точно е и за 23ката и за Кинг и за ББ.
Јас во последно време само во Кинг одам. Поарно ќе платам повеќе ама барем знам оти ќе јадам нешто убаво.
Најубаво е во Бонџорно там пиците ги прават најубави за разлика од Капо и МиМ тии се 0 за Бонџорно.

Ааа тука не си у право, Капо прават најубави пици и цела Струмица(и Томас, Дион, Бонита не се лоши...) коо ке си порачаш пица од Капо мале после палачинка па там ти вам ти не знам шо...Супер сее Капо, јас се од тама порачувам пици...(мора да гледаш и дека има муфта):toe::toe::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ааа тука не си у право, Капо прават најубави пици и цела Струмица(и Томас, Дион, Бонита не се лоши...) коо ке си порачаш пица од Капо мале после палачинка па там ти вам ти не знам шо...Супер сее Капо, јас се од тама порачувам пици...(мора да гледаш и дека има муфта):toe::toe::pos2::pos2::pos2::pos2:
Последен пат ка бех у Капо тии габите у пицата одгоре беа црни (исцрвени), тестото беше ного тенко мислаш ставил си леб на скара (исти вкус) и некак немаше го тај вкус шо е на пица.
За бонита там 2 саата треба да чекаш пица да ти направат. Ќе ти се одјаде додека не ти ја донесат. (и там не е ништо посебно)
За во Томас можам да кажам и там се убави. А за Дион оште не сум пробал :smir:

kaj da odam u strumica kazete deka tamu sum i po cel den sedam u wizard.
P.S. izvinete za kirilicata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom