Струмица

По се изгледа нема да га има HBO:nesum:
Нема дека да се гледат:nesum: филмови, жими к-15 и HBO Ми беа желбите...
ај мош ќе га "аднат" у блиска иднина:vozbud:
Само да ти кажам оти е HBO е ного скапа телевизија, ного пари терат.
Јас дома ги факам: HBO COMEDY, HBO2, + 4-5 различни HBO на секаков јазик.

Alien ти имаш саталитска така?
Колку пари е да се приклучам и ја на сателитска ?

Само да ти кажам оти е HBO е ного скапа телевизија, ного пари терат.
Јас дома ги факам: HBO COMEDY, HBO2, + 4-5 различни HBO на секаков јазик.
може да е скапа, ама мора да се признаа
вреде как 5-те филмски канали или колко се шо ги имаме моментално:helou:

Од пред 3 недели отворена е Лесковачка Скара Авлија, спроти ББ. Кој не бил нека оде одма, НАЈАКИТЕ ПЛЕСКАВИЦИ СЕ ТАМА, и шарски и секакви скари:vozbud::vozbud:
И така у Струмица нигде немаше добра шарска:smir:

егидии, ка ке си дојдам одма летам тама

Од пред 3 недели отворена е Лесковачка Скара Авлија, спроти ББ. Кој не бил нека оде одма, НАЈАКИТЕ ПЛЕСКАВИЦИ СЕ ТАМА, и шарски и секакви скари:vozbud::vozbud:

Уфф конечно нешто добро да отворат, преги бех на ручок тама малеее прсти да излижаш.

Само такво имат ли нешто број за нарачка до дома да ти донесат или немат ?

Еиии аман бе... Секој ден поминувам откај там а никак да ми текне да купам нешто. Ај баш тие денови ке пробам да видам :smir:

Јас баш сношти земах од тама јадене абе у уста ми остана, ного уво јадене правиле јас па мислаах така седат по цел ден си ладат јај**та, мислаах оти немат ич работа.....:pos2::pos2:

дека се наваѓе

Јас баш сношти земах од тама јадене абе у уста ми остана, ного уво јадене правиле јас па мислаах така седат по цел ден си ладат јај**та, мислаах оти немат ич работа.....:pos2::pos2:

Само шо не се на ниво баш. Некни ка одих да зимам сендвич со шарска тај шо работе там, краставици салатата со раката га буте у сендвичо си мислаш жетоне става. А и треба вонка повеќе маси и столове да стават.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom