Струмица

хуахуахуаааа!! јас мислев дека само вини4ани се рекетари кога е во прашање понежниот пол ... хуахуахухаа... :pos2::vozbud::je:

Рекетари. Ааахахахахаххаха..... :pos2::pos2::pos2: :breath: :breath: :pos2::pos2::pos2::pos2:

А стварно ли имало и со полицијата конфликти, сокршиле полицајските коли ?

Пууу как не излезех.

А стварно ли имало и со полицијата конфликти, сокршиле полицајските коли ?

Пууу как не излезех.
Кој сокршил бе, бабите и дедовците ли?
Сите шо се за СДС и за Заев се прости, необразовани средовечни луѓе и старци... и они ке ти земат да кршат стакла...:pos2:

Абе, ај погледни ги СДС, погледни ги другите, кој на шо личе? Неизбричани ВМРОвци, долги коси, несредени... :pos2:

:pos2::pos2::pos2:

Не дека го сакам ного Заев, ама как се работе против полицијата прв сум. :baeh:

Иначе преги на сител питуват ги човеците од ср шо мислите за апсењето на Зоран Заев, и една бабичка как почна " Синче детто сичко ни направи убаво, цел град ни го направи види синче фонтаанте как прскат абе милина "

Утепа го струмичкио дијалект пред цела Македонија, прснах се од смех. :pos2::pos2:

Бај некоја непозната личност, најверојатно земјоделец, тка ми излееше (не ме факајте на збор до збор точно ама така нешто беше):

"Да му кажам на Груевски да не го апси нашио градоначалник, он шо толко ного направи за Струмица, га направи европски град, нашио иден премиер"

Знаате, се некои такви питуват, зш не питат младио народ шо мисле а не некој ојдел 70 години, секоја вечер сонува комунизмо да му се врате.

Бај некоја непозната личност, најверојатно земјоделец, тка ми излееше (не ме факајте на збор до збор точно ама така нешто беше):

"Да му кажам на Груевски да не го апси нашио градоначалник, он шо толко ного направи за Струмица, га направи европски град, нашио иден премиер"

Знаате, се некои такви питуват, зш не питат младио народ шо мисле а не некој ојдел 70 години, секоја вечер сонува комунизмо да му се врате.
Ного си у право.

Да да у тај стил кажа нешто, еден стар беше.

" Премиерот Груевски го уапси идниот премиер затоа што ни го направи градот европски "

Такво нешто беше, ама бабата как кажа фонтаанте прскат синче милина, јас купа на земјата. :pos::pos::pos::pos::pos:

Да да у тај стил кажа нешто, еден стар беше.

" Премиерот Груевски го уапси идниот премиер затоа што ни го направи градот европски "

Такво нешто беше, ама бабата как кажа фонтаанте прскат синче милина, јас купа на земјата. :pos::pos::pos::pos::pos:

После Европа сакаш, е не бива.:pos2:

Еми баба со два реда школо, и дедо од 70 години. Да не сакате да ви говорат со политичарски речник. Битно е го пофалија, нема кој не го сака у Струмица. Само зејнат можат да кажат оти не е правил најдобро од сите шо се биле:baeh:

Сега уште колку глупости ке слушам од Вмровците ..
Сега некој ми вика ке го рушиле ГЛОБАЛ :tapp::tapp:
ЛЕЕЕ ГЛУПАВИ ..
како може сега глобал да го рушат:tapp::tapp:

Сега уште колку глупости ке слушам од Вмровците ..
Сега некој ми вика ке го рушиле ГЛОБАЛ :tapp::tapp:
ЛЕЕЕ ГЛУПАВИ ..
како може сега глобал да го рушат:tapp::tapp:
Тва го вика некој 12годишник како тебе.:tapp:

kiksuperman смири се без проблеми ... (што слушам тоа ви кажувам и се крстам уште што ли нема да кажат... :tapp:)

абе борче слушам муабети од секаде ... се глупират ..:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom