Струмица

Nevermind. :)
Има ли некој саа у кабелнет јавувах се ама не дигат. Сакам да питам за шо не ми е покачен и мојо. Јас имам од тај стандард 384/128 и саа би требало да имам 700 и нешто ама на мене пак ми е истио. А тии шо имат основен на сите им е покачен. Нема смисла е**го. Как шо сам даунлоад манијак ми треба таков шо ќе даунлоадира со 90-100 кб у секунда. :):)

295258244.png
На кој број се јави???
Ако си се јавил на 344-533 можно е да не те се јава никој.
Јави се на 330-381

На мене интернето мее катастрофа па шо да кажам

A со фале ли му на нет ком нешто.. ?.. На мене ми се аресе дома го имам плајкам го 450 ден и ного мее арен.. оно да е побрз ке е поарен ама за тии пари сам задоволна... :)

A со фале ли му на нет ком нешто.. ?.. На мене ми се аресе дома го имам плајкам го 450 ден и ного мее арен.. оно да е побрз ке е поарен ама за тии пари сам задоволна... :)

Ного е бавен upload e pobrz od download за мсн и такви работи е добар ама за нешто друго не верувам:back:

нет ком сакаш да кажаш оти е арен ? зами даунлоадири нешто ке ти падне нето (се мене ајпи) на 76 % и шо треба да направам да го фрлам модемо у......(мислам секојпат не е така ама ) , и да кога има невреме сум приметил децата по 4-5 саата нет немат....:(
До душа и кабелнет не е как шо треба ама се гледа оти нет ком е позагрозан....

ај бе нетком се запеза неем интернет исклучан сум не им го плаќам веќе , не бива една дота да изиграм а да не падне м.м.е , тии па телекабел од септември ќе пуштале интернет , ај нек чекат јас на факултет да одам па сестра ми нек си играа со 2 мегабита интернет. до тогај чат пат од кампари ќе шарнувам по нешто

пс. поз до киндеро, данчев и маричето :helou:

ај бе нетком се запеза неем интернет исклучан сум не им го плаќам веќе , не бива една дота да изиграм а да не падне м.м.е , тии па телекабел од септември ќе пуштале интернет , ај нек чекат јас на факултет да одам па сестра ми нек си играа со 2 мегабита интернет. до тогај чат пат од кампари ќе шарнувам по нешто

Абе ке биде полека по полека ја гледаш кабелнет право го појачии....
Се сеќавам ка ставих интернет со 14 кб даунлоадираах...замисли 100 мегабајти 2 саата ги даунлоадираах :)
Ај да се надавеме дека телекабел ке има стабилна конекција как шо гледам брзините се супер :)

Дали оти не играам дота и арен мее :) .. А и ка сум дома ретко даунлоадирам.. повеке тва го праам ка сум на работта оти има АDSL и не се мачам ни нервирам ного ного ... :)

пс. Фала на поздраво.. :) :)

.. Ае баскет му се игре на некој??

За место и ден, ке га средаме само дали му се игре на некој, може у гим или у партизан саламска да га напрааме.

Грешка си. Така ке остане интернето.

Информири се подобро, как шо гледаш сите имаме малце побрз интернет.
А у план имат и повеќе да го појачат мислам оти некаде докај 1 - 1.5 mb/s(за тај од 850ден. а највероватно и другите пакети ќе ги појачат) за некоо недела, коо ќе наместат нова опрема...
И на speedtest.net коо мерате брзината не мерејте на бугарските сервере не се ного ного точни, мерувајте на Белград и на Будимпешта.
И не е на сите покачан интернето, тава е само за проба....
BTW ја кај мене колко е::vozbud::vozbud:

Attachments

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    15,4 KB · Прегледи: 67
.. Ае баскет му се игре на некој??

За место и ден, ке га средаме само дали му се игре на некој, може у гим или у партизан саламска да га напрааме.

Може, само, кажејте термин, оти, да знам, ако сум втора смена на работа, да се сменам, на време.

На кој број се јави???
Ако си се јавил на 344-533 можно е да не те се јава никој.
Јави се на 330-381
Ај па да се навратам на интернето. :)
Саа се јавих у кабелската и кажаа оти од денеска до утре сабајле најкасно ќе бил качен интернето. Најмалце 512кбита, а можело да оде и до 4 мбита. Кажаа оти и цените ќе се намалат.. јас саа плаќам околу 1500 ден за стандард пакето на 2 компјутера дома на една ип адреса ама таа женската ме разбра оти 2 ип адреси сум имал (не е битно ного тва), а од утре изгледа ќе биде за мене 800 ден месечно. :) На крај краева мош па и на кабелската ќе си останам ак се покажат. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom