Street Fighter 4

• Креатор на темата Креатор на темата lamja25
  • Време на започнување Време на започнување
Знае ли некој на кое копче ОД ТАСТАТУРАТА треба да се стисне за да продолжиш ако изгубиш?

Нели имаш 9 секунди, се одбројува, и (вајда) треба да стиснеш СТАРТ.... ама на ТАСТАТУРА..... КАДЕ???

Anyone?

Знае ли некој на кое копче ОД ТАСТАТУРАТА треба да се стисне за да продолжиш ако изгубиш?

Нели имаш 9 секунди, се одбројува, и (вајда) треба да стиснеш СТАРТ.... ама на ТАСТАТУРА..... КАДЕ???

Anyone?

Escape.

Според секоја логика Ентерот треба таа функција да ја врши, ама ете...

Не си ја играл како што треба играта хехехе. SF4 се игра исклучиво во друштво, пожелно е исто така цело друштво да се фанови на SF. Се игра безвезе, без концентрација, со многу муабет, пиење сокче, јадење грицки и така натаму. Е кога ке ја играш вака други оценки ке даеш. И на конзола е помераклиски, јас ја играв на Х360 со друштво на 42"HDTV, на PC не би можел да поднесам да ја играм.
LOL jas ja igrav isto taka na xbox 360 no na obicen TV i sepak mn zverski bese... i sekako dRustvo kolku sakas

На играва, вкупна оцена од 0 до 10, јас би и дал -8. (минус 8)

Волку лоша и досадна игра од дамна немам играно.

Ја играв со другар ми, и 2цата на џоистици, ме исплеска убаво и пукнав од нервоза, ќе го искршев џоистокот. Ниедна ултра не направив :(

Ова е сигурно заради продолжувањето:pos:

Тоа што CONTINUE (продолжи) се прави со копчето ESCAPE (избегај) беше капак на се.

Би им дал награда: УТНАЛЕ СЕ ШТО МОЖЕЛЕ! Браво! :)

Не ја препорачувам играва на ниту еден Street Fighter Fan, нека остане на старите игри од 80-тите, тие си беа класика. Ова = срање.

Вчера направив улти за да ги "исплескам" другарите.

Само многу тиње ултија, на некои се прават полесно, на некои доста потешко.
Се на се, за во друштво да се распуцате е добра, ама се мислам дека можело и подобро.

Бар пред борба нека ставеле по 2-3 различни анимации за секој лик, не само една да гледаме цело време :)

Кога ја симнав играва секој ден ми беше
-Ало,Томе ај донеси гејмпад SF ја против ти
и сеуште е

Абе ако знае некој како може да играме 2ца на 1 компјутер значи еден со џојстик др на тастатура .... кој знае ако може подетално да ми објасни... Благодарам

Абе ако знае некој како може да играме 2ца на 1 компјутер значи еден со џојстик др на тастатура .... кој знае ако може подетално да ми објасни... Благодарам

Неможе да се игра така..Незнам дали е баг или нешто, али нејќе..Мора да имате и двајцата џоистици..Јас сум играл така..Не е лошо, само има еден проблем, незнам како се прави ултра. Незнам што треба да стиснам :( Бтв знае некој дали може да се игра преку хамачи 1 вс 1 ?

Super Street Fighter 4 интервју :

http://xbox360.ign.com/articles/103/1030280p1.html

околу 8 нови ликови (Dee Jay, T. Hawk, Juri,....?) (Alex, Alex... :se_ molam)
Сет останува последен главен
нови потези
нови стази и ќе ги изменат малку старите
сите ликови (30 и кусур) ќе бидат откључани
нови ''openings and endings'' за сите ликови
бонус стази :vozbud: (колата, колата...:se_ molam)

Super Street Fighter 4 интервју :

http://xbox360.ign.com/articles/103/1030280p1.html

околу 8 нови ликови (Dee Jay, T. Hawk, Juri,....?) (Alex, Alex... :se_ molam)
Сет останува последен главен
нови потези
нови стази и ќе ги изменат малку старите
сите ликови (30 и кусур) ќе бидат откључани
нови ''openings and endings'' за сите ликови
бонус стази :vozbud: (колата, колата...:se_ molam)
Сателитот,Астероидите:se_ molam

Единствена забелешка ми е то шо ликовите се неизбалансирани. Пример Акума има најретардирана ултра шо постој .. 60-70% од силата зема, а пак за Сагат шо да ви кажвам... а.к.а Чак Норис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom