Street Fighter 4

• Креатор на темата Креатор на темата lamja25
  • Време на започнување Време на започнување
Одлична игра, секој ден ми одзема значителна доза на време... =)
Само откако ќе ја завршам со одреден лик, не ми се отклучува нов, не знам зошто... Да не има врска со тоа што не може да се регистрирам на Windows Live Games, зашто е пиратска?

Одлична игра, секој ден ми одзема значителна доза на време... =)
Само откако ќе ја завршам со одреден лик, не ми се отклучува нов, не знам зошто... Да не има врска со тоа што не може да се регистрирам на Windows Live Games, зашто е пиратска?
Само со некои ликови се отклучуваат тие 6 а другите 2 се отклучуваа со една финта.Seth се отклучува коа ке ја свртиш со сите ликови.street fighter 4 unlock characters на гоогле

Save (или cheat) за да ги откријам сите карактери? Знае некој? :nesum:

Барав на google, ама неможам некако да се снајдам. :smir:

Save (или cheat) за да ги откријам сите карактери? Знае некој? :nesum:

Барав на google, ама неможам некако да се снајдам. :smir:

Симни Cheatbook мислам има во него..бар има шифри за сите игри во него..

Знае ли некој како се прави УЛТРА ???

http://www.mahalo.com/street-fighter-4-ultra-combos

+ во самата игра ти пиши како се прават сите финти. На сред борба прицни Esc и ..ќе си се снајдиш има таму..:) Ја немам инсталирано играта да ти кажам поконкретно, ама и ова доволно ти е.

мн ми се свига играва ама на мој ком нема да биде сега чекам нов здравје и живот во ноември тогаш ке ја играм :vozbud:

Треба нет да се гаси за играва ? Глеам нешто се логируе на старт а и има некои achievments, вика не се отвараат бла бла . . . :toe:

^^
Добро најдов како да ги откријам сите т.е. ги свртив со сите. :)

E сега ако може некој да ми каже како да играме со два џојстика? Најдов како можам да играме едниот на тастатура и едниот на џојстик, ама никако неможам да најдам како да играме двајцата на џојстика.
Help? :pipi:

Дали некој е заинтересиран да се направи турнирче за играва (ако е можно преку Hamachi или пак нешо друго)!?!?!?!?! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Има некој добар контролер за играва? Да можам да ги направам сите комбоа. И каде би можел да купам (во Скопје).

Има некој добар контролер за играва? Да можам да ги направам сите комбоа. И каде би можел да купам (во Скопје).

Ти треба онаков флиперски џојстик или квалитетен гејмпад? Ако е второто, најдобри гејмпади за PC се Microsoft USB X360 controller и Logitech Rumblepad 2 (јас го имам овој)

Ти треба онаков флиперски џојстик или квалитетен гејмпад? Ако е второто, најдобри гејмпади за PC се Microsoft USB X360 controller и Logitech Rumblepad 2 (јас го имам овој)

Гејмпад дефинитивно.
Од каде го зеде Rumblepad-от?

Си го видел ова?
Street_Fighter_IV_FightPad_for_Xbox_360.jpg

Street-Fighter-IV-Fight-Pad.jpg

Е да, немат вакви во Скопје (веројатно), ама изгледа ова е најдобро за SF4.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom