Street Fighter 4

• Креатор на темата Креатор на темата lamja25
  • Време на започнување Време на започнување

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Konecno docekavme da izleze 4-toto prodolzenie na legendarnata Street Fighter

Proizvoditel e CAPCOM, za PS 3 i xbox 360 izleze vo mart igrava, a sea za PC

Street Fighter IV is a 2008 fighting game produced by Capcom. It is the first numbered Street Fighter game released by Capcom for the arcades since 1999. The coin-operated arcade game was released in Japan on July 18, 2008 with North American arcades importing the machines by August.[10] The console versions for the PlayStation 3 and Xbox 360 were released on February 12, 2009 in Japan, and were sold in North American stores as early as February 16, with a February 18 intended release date. The official European release was on February 20.[3] A Windows version will follow on July 2, 2009 in Japan,[5] July 3, 2009 in Europe[6] and July 7, 2009 in the US.[7] As of March 31, 2009, Street Fighter IV had sold over 2.5 million copies worldwide.[11] Recent speculation has arisen of Street Fighter IV seeing a release on the Wii

JA IGRAV NA PS ODLI4NO BESE KE STAVAM DA JA DOWNLOADIRAM:):helou::helou:

океј, што е со паузава после секој успешен удар? колку е само lame тоа! другото е океј :) штета што неам пс3

Денеска ја приметив играва. Моментално ја инсталирам, импресии ќе добиете за неколку часа. :)

Eve impresii od mene, dokolku nemate Gamepads nemojte ni da se trudite da ja igrate na PC, inaku da igrata e toa vistinkoto cista 10ka.

Igrava e epten jaka.bravo za capcom

Grafika 10
Zvuk 10
Efekti 10

CISTA ka

I se uci na tastatura, ne e tesko, nacauciv i nekoi combo i special

Изглед - 7/10
Гејмплеј - 7/10
Приказна - 4/10

Сè на сè, просечна игра. Би ја играл само за тепање време, за ништо друго. Не ми остави некој посебен впечаток, па освен ако не ви се трошат 4.6 гигабајти сообраќај за џабе, не би ви ја препорачал играва. Можеби поинаков ќе беше муабетот да ја играв играва на PS3/Xbox 360...

i so ima vrska dali ja igras na sony 3 ili na PC
Ja imam i joystic i top si e

i so ima vrska dali ja igras na sony 3 ili na PC
Ja imam i joystic i top si e

Има врска, и тоа голема. Зарем нема разлика меѓу, пример, играње на тркачки игри со тастатура, и играње со волан?

Fighting игрите, според мене, овозможуваат најголемо гејмерско задоволство кога се играат на конзола, поради контролерите.

Изглед - 7/10
Гејмплеј - 7/10
Приказна - 4/10

Сè на сè, просечна игра. Би ја играл само за тепање време, за ништо друго. Не ми остави некој посебен впечаток, па освен ако не ви се трошат 4.6 гигабајти сообраќај за џабе, не би ви ја препорачал играва. Можеби поинаков ќе беше муабетот да ја играв играва на PS3/Xbox 360...

vidi se e do generaciite :D eve da receme mojata porasna so SF i odgovorno tvrdam deka SF4 e najdobrata konverzija na novoto vreme, sto sakam da kazam so toa? Sakam da kazam deka onoj film sto vo toa vreme ni go praese sega e prenesen no so eden nov HD moment na prekvalitetna grafika i najdobrite animacii na cel svet... Ova so ocenive ti e mnogu loso duri i smesno... da razbiram deka ocenuvanjeto e subjektivno no za GRAFIKA I GAMEPLAY da dedes 7 e... Ok, mozebi jas sum greska.

vidi se e do generaciite :D eve da receme mojata porasna so SF i odgovorno tvrdam deka SF4 e najdobrata konverzija na novoto vreme, sto sakam da kazam so toa? Sakam da kazam deka onoj film sto vo toa vreme ni go praese sega e prenesen no so eden nov HD moment na prekvalitetna grafika i najdobrite animacii na cel svet... Ova so ocenive ti e mnogu loso duri i smesno... da razbiram deka ocenuvanjeto e subjektivno no za GRAFIKA I GAMEPLAY da dedes 7 e... Ok, mozebi jas sum greska.

Друже, тоа што го кажав јас е мое мислење, не мора да значи дека ќе биде универазално прифатено. Можеби мојот т.н. критериум е превисок...

Друже, тоа што го кажав јас е мое мислење, не мора да значи дека ќе биде универазално прифатено. Можеби мојот т.н. критериум е превисок...

tokmu taka, mozebi tvojot kriterium e previsok.

Изглед - 7/10
Гејмплеј - 7/10
Приказна - 4/10

Не си ја играл како што треба играта хехехе. SF4 се игра исклучиво во друштво, пожелно е исто така цело друштво да се фанови на SF. Се игра безвезе, без концентрација, со многу муабет, пиење сокче, јадење грицки и така натаму. Е кога ке ја играш вака други оценки ке даеш. И на конзола е помераклиски, јас ја играв на Х360 со друштво на 42"HDTV, на PC не би можел да поднесам да ја играм.

Sephiroth ima pravo... Ova e igra koja ili ja sakas ili ja mrzis nema sredina:D Istoto e i za Resident Evil ( bilo koj del ) na nekoj im e totalna glupost a nekoi uzivaat, no pred se toa se dobri igri, ako ne i najdobri vo zanrot.

Интересна е... сепак не би ја ставил за download сега за сега. Снимам со 60кб/с така да треба да чекам миниум 5-6 дена да ја снимам. И јас го имам истото мислење како ТонИнтер, за компјутер мислам оти лошо би ми изгледала отколку да ја играм на пс3 или хбокс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom