Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Смеј те ми се вие овде на темава,огромна мака си имам.слушај, знам дека во драчево има една БАЈАЧКА, така да требале да те однесат тогаш, а може и сега, јас ќе те однесам
П.С. шега на страна, стравот од висина е вроден, додека од затворен простор е и вроден а и стекнат. така да само ти можеш да го совладаш било кој од тое стравови
старо-аројас ќе го поминам и сто пати на ден без стапче и страв
само Ацид да ми пушти пред мене некоја од „женски газиња“
УСПЕШНО ЛЕКУВАМ ОД АКРОФОБИЈА!!! НИКОЈ НЕ СЕ ПОЖАЛИЛ, ............Смеј те ми се вие овде на темава,огромна мака си имам.
Еднаш кај едни пријатели во Карпош 4 бев на гости,живеат во кулите кај мостот "Обединети Нации" на најгорниот кат.
Се качував 20 минути по скали,нозете ми отрнеа.
Потоа се осмелив да погледнам од терасата надоле,за малце во несвест ќе паднев.
Џабе е се,што и да пробуваш,верувај.
![]()
Јас например кога гледам високи згради чувствувам како да ќе се сруши врз мене,а исто така и губам ориентација на повисоки места,глава ме боли...Јас никогаш во животот немав фобија од височина,но ете последниве годинаипол кога и да погледнам од повисоко,а живеам на петти спрат,ми се врти во главата и мислам дека ќе паднам.Истотака,и кога гледам високи објекти,на пример кран,почнува да ми се врти и да ми откажуваат нозете,на некој начин.Дали е ова фобија од височина,дали може да се јави подоцна во текот на животот си оглед на тоа што порано сум немал вакви симптоми?А особено непријатното чувство од височина ми се интензивира во последно време.
А од Клаустрофобија?старо-ароти бре со стимуланси ли се служиш? ако е така, дај и на вертхер ќе му даиме1 литар домача, од другата страна женско газе и ете гооооо, чоекот прошол
--- надополнето: 19 декември 2012 во 22:58 ---
УСПЕШНО ЛЕКУВАМ ОД АКРОФОБИЈА!!! НИКОЈ НЕ СЕ ПОЖАЛИЛ, ............![]()
дефинитивно фобија. дали е почетен или краен стадиум, имаш класични симптоми на фобија. како што предмалку кажав, акрофобијата е вродена и може да се појави во покасни години. зал ми е друже, но бори се, стави ги под контрола чуствата, пошто ако ја изгубиш контролата ........Јас никогаш во животот немав фобија од височина,но ете последниве годинаипол кога и да погледнам од повисоко,а живеам на петти спрат,ми се врти во главата и мислам дека ќе паднам.Истотака,и кога гледам високи објекти,на пример кран,почнува да ми се врти и да ми откажуваат нозете,на некој начин.Дали е ова фобија од височина,дали може да се јави подоцна во текот на животот си оглед на тоа што порано сум немал вакви симптоми?А особено непријатното чувство од височина ми се интензивира во последно време.
Постои опасност од губење на контролата и дисбаланс,па може во провалија да завршиш.јас би поминал дури и ако се чувствувам страв,а тоа е добар стимуланс за да прднам рафално и како ракета побрзо ќе преминам другата страна![]()
Како да ставам под контрола?Да се качам на Ајфел?дефинитивно фобија. дали е почетен или краен стадиум, имаш класични симптоми на фобија. како што предмалку кажав, акрофобијата е вродена и може да се појави во покасни години. зал ми е друже, но бори се, стави ги под контрола чуствата, пошто ако ја изгубиш контролата ........![]()
ух сега и ти, тоа се некои техники кои треба да се користат и кои МОЖЕ да дадат позитивен резултат. но тоа е ОФ топик.Како да ставам под контрола?Да се качам на Ајфел?![]()
Таман работа нема шанси инаку доволно сум вежбан бидејќи понекогаш прифатно работам и како монтер за ролетни така што сум монтирал ролетни дури и на 7-ми кат и на 10 кат во тафталиџе и градски ѕидПостои опасност од губење на контролата и дисбаланс,па може во провалија да завршиш.
![]()
Замисли го Шкорпионот напален како те брка и на раце ќе го пројдеш мостот,од страв од нешто сосема друго.Како да ставам под контрола?Да се качам на Ајфел?![]()
Ех,а порано им се смеев на сите што имаа некаква фобија,од било кој вид.Дури желба во пубертетот ми беше и банџи да скокам.Ме стига кармата,очигледноух сега и ти, тоа се некои техники кои треба да се користат и кои МОЖЕ да дадат позитивен резултат. но тоа е ОФ топик.