Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Полека баци, полека...капка по капка чаша се прелива... Грчка дали ваква, или онаква, или па и помала...не ќе да урла толку многу...Patience is a virtue they say.
Да, да, да : )))Сите вие што сте за името Македонија, у ствари сте србомани и работите на воспоставување на српско-грчката вертикала. Ако сакате да сте вистински Македонци, откажете се од името Македонија.
Се чита ли моронов самиот што зборува.
Сите вие што сте за името Македонија, у ствари сте србомани и работите на воспоставување на српско-грчката вертикала. Ако сакате да сте вистински Македонци, откажете се од името Македонија.
Се чита ли моронов самиот што зборува.
Право да ти кажам...Па тоа е дел од тактиката на оние кој сакаа влез во НАТО по секаква цена,како да им зависеше животот од тоа.Сега во НАТО не влеговме а тие сепак се живи,и најверојатно е дека ќе се колнат дека никогаш не мислеле баш така.![]()
Право да ти кажам...
јас сум многу задоволен што ти не се кладеше пред едно 3-4 месеци на 5.000 еу ко што ко зелен мајмун понудив...
пошто деновиве ќе требаше да сум веќе у Грција...
по компензација.
Мислиш оние со бугарските пасоши ги боли к.. у гз , шетала Мара пополе , со или без НАТО и ЕУПа тоа е дел од тактиката на оние кој сакаа влез во НАТО по секаква цена,како да им зависеше животот од тоа.Сега во НАТО не влеговме а тие сепак се живи,и најверојатно е дека ќе се колнат дека никогаш не мислеле баш така.![]()
Мислиш оние со бугарските пасоши ги боли к.. у гз , шетала Мара пополе , со или без НАТО и ЕУНешто тука фали зборот ГЕТО , каде го читав тоа на секој пост :raz:
Ако алудираш на мене за , грешка си , јас ги исполнувам сите услови за шведски пасош ама не го вадам.А за дипломатски , кажи ми ти во која графа кога се вади пишува дека се осеќаш бугарин , ти тоа треба да го знаеш , си го потпишал , пренеси малку овде , какво е тоа чуствоСлично како и оние со дипломатски,Шведски или било какви други пасоши.Инаку ГЕТОТО си останува само малку со зајакнати огради,посебно со забраната за прелет над Грчка територија.![]()
Авторот само пробува да објасни дека сме будали што подлегнуваме на наместени ситуации и што одиме кон остварување на нечие долно сценарио србите дефинитивно не ни го мислат арното...тие веќе го изгубија косово и сега не би им дошло лошо да си добијат некој дел од Македонијава..авторот укажува на нелогичноста на српските инсталации у смисла српските политичари овде се најпоборни за зачувување на ,,македонштината" но зошто??? Не дека се македонски патриоти туку само верни се на својата матична политика наметната од повисокото политичко раководство на Србија...со тоа што нема да го смениме името нема да влезем во Нато а ни во ЕУ македонија ќе тоне се подлабоко во калта ќе се ствара се поголема немаштија тоа ќе доведе до економски дефетизам како што вели авторот и така економски поразена македонија многу полесно ќе прифати СЕ!!!секаква алтернатива за излез од кризатаrymz, го цитирав, али по грешка ми се избришало нешто па останал само коментарот. Мислев на ова:
Kaков српски линк, какви просрпски инсталации, какви бакрачи тропа овој. Секој нормален Македонец знае што значи "решение за името". Многу лошо и безобразно игра во колумнава, реков - ги гнаси нашите национални чувства. Не прави будали што се спротиставуваме на наметнатата фашистичка политика на Грција.