Kako i drugar mi koj samio vika deka mozel da si kupe kola i kukja kolku sho ima ulozeno do sea na singlisigurno se napolnil pari

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako i drugar mi koj samio vika deka mozel da si kupe kola i kukja kolku sho ima ulozeno do sea na singlisigurno se napolnil pari
Па зошто не си купил па ги уложувал во кладилница?Kako i drugar mi koj samio vika deka mozel da si kupe kola i kukja kolku sho ima ulozeno do sea na singli![]()
А нели е посигурно да играш сингл еден натпревар?
Еве пример порто или ајде некој друг тим челзи, ман сити, арсенал со коефициент 1.30 или 1.40.
Уплаќаш за 1000 денари добиваш 1300 или 1400 денари. Ама одбираш сигурна утакмица за која имаш информации.
Бидејќи тој 1.90 коефициент нема вредност..ти се кладиш на нешто што веројатноста е 50-50 а всушност самата маргина те кради и плус што се работи за ментален спорт каде се и сешто можи да се случи и нема ништо сигурно до крајот..исто како во фудбалот да играш изедначен натпревар 2.50 со 2.50..ама во фудбалот имаш и нерешено па затоа се поставени така..кога ќе видиш не ти се исплаќа да играш на дупла шанса па така врти сучи пак ќе играш на некоја екипа да победи...
Ете толку ако си во право застани секоја вечер и пробај да ги типуваш НБА и да се кладиш на нив па дојди по 2 месеци и само ќе ми кажиш што направи важи?..ете истипувајги вечерва да те видам односно кладисе слободно на шо сакаш на било кој тип..дали на фиксен,дали на конечен,дали на граница,дали на хендикеп..што сакаш буквално па види си после самиот колку ќе излезиш зијан