Stranger Things

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување
Ставена е на даунлоад уште сабајле, едвај чекам да си дојдам дома :)

301930.jpg

Pedo-Bear-Seal-Of-Approval-pedo-bear-18908337-600-600.jpg

Има, да. Тесни се, ама има. Резолуцијата ја дава 1080p, ама со траките.

серијава е предобра и многу заразна...обично мразам серии и филмови со деца, ама оваа е исклучок.
4 епизоди ИН, веројатно до сабајле ќе ја завршам...

Istiot go simnav. Dobar e za na tv? Sumljivo mi bese potpisan.
Ako ima podobar da ne pocnuvam pa da cekam simnuvanje...

Ako ima ko drugava u torentot, top... :D

https://i.imgur.com/CHHOXF1.png

#sabota
Добар е за на ТВ. Мада ја неам некои големи побарувања. Уште 2 епизоди ми останаа.
Имаш и нешто вакво
Stranger Things S02 1080p NF WEBRip DD5 1 x264-NTb New! [FreeLeech] 47GB
15 000 кбпс битрејт а страјф е 4000 кбпс

Патем, така-така ми е сезонава.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Само првата епизода од вторава сезона ја изгледав и си го држи истиот шмек од првата сезона. Уживам во тој субтилен гик хумор. <3

Приказната ми е небитна во случајов, серијава ја следам само ради одличните ликови и музичето.

Бтв премногу добар едитинг има серијава, како прелага од сцена у сцена. :drk:

Само првата епизода од вторава сезона ја изгледав и си го држи истиот шмек од првата сезона. Уживам во тој субтилен гик хумор. <3

Приказната ми е небитна во случајов, серијава ја следам само ради одличните ликови и музичето.

Бтв премногу добар едитинг има серијава, како прелага од сцена у сцена. :drk:
Исто, вакви серии не се за замарање и навлагање во детали.

Исто, вакви серии не се за замарање и навлагање во детали.
Да, и затоа се онака, просечни. Првата сезона дефинитивно поинтересна ми беше, помалку познати работи и подобар акцент на одредени сцени.
Оваа сезона потапа некако...
Многу клишеа, ама многу. Се расправаат нешто во позадина, а трет лик согледува некоја опасност и вика "guys, guuuuys"...
Ми го убиваат омилениот лик, Боб, на најчизи начин што постои, се знаеше уште од кога „некој“ требаше да оди долу И УЗ ПОМОЧА ПРОГРАМЕРСКОГ ЈЕЗИКА БЕЈЗИК да ги спаси сите. Океј ова со бејзик ми беше интересен уфрлен момент, се даде добар акцент на почетокот на програмерската револуција.
И после во следната епизода што се деси? Ја целиот потресен, они ми даваат чизи сцена каде овој со џигерицава и се пушта на милфоваќа... пфф!
На крај ми ги погодија песните барем. И си се бакнаа дечињата. Aww

Да, и затоа се онака, просечни. Првата сезона дефинитивно поинтересна ми беше, помалку познати работи и подобар акцент на одредени сцени.
Оваа сезона потапа некако...
Многу клишеа, ама многу. Се расправаат нешто во позадина, а трет лик согледува некоја опасност и вика "guys, guuuuys"...
Ми го убиваат омилениот лик, Боб, на најчизи начин што постои, се знаеше уште од кога „некој“ требаше да оди долу И УЗ ПОМОЧА ПРОГРАМЕРСКОГ ЈЕЗИКА БЕЈЗИК да ги спаси сите. Океј ова со бејзик ми беше интересен уфрлен момент, се даде добар акцент на почетокот на програмерската револуција.
И после во следната епизода што се деси? Ја целиот потресен, они ми даваат чизи сцена каде овој со џигерицава и се пушта на милфоваќа... пфф!
На крај ми ги погодија песните барем. И си се бакнаа дечињата. Aww
Да де, и исто ко АХС, ќе бидат заборавени одма по крајот :) за ладење мозок е се од овој ранг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom