Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Како се добива стипендија за странски универзитет ?

дали некој знае дали е излезен кокурсот за стипендии за тие што аплицираат по прв пат???

дали некој знае дали е излезен кокурсот за стипендии за тие што аплицираат по прв пат???
Конкурсот мислам дека е за сите, не знам дали има врска прв пат, втор пат. Лани било почеток на декември, така да слично ќе биде и оваа година.

Конкурс за доделување 400 (четиристотини) стипендии за социјална подршка на ученици од јавните и приватните средни училишта за 2014/15
Дали знае некој колку шанси имаат просечни ученици (просек 4ка) на овој конкурс ? И дали има некои услови што ако се прекршат треба да се вратат парите или било како да има враќање на пари?

Дечки, ми треба помош за пополнување на образциве.
Кај Евидентниот лист горе во десниот агол кај што стои „Се пријавувам за следниот тип на стипендија“ во ИД што треба да стои? Бројчето од електронската пријава?

Може некој да ми каже дали за стипендииве од мон ,може да аплицираат студенти од прва година? Фала многу

Како се аплицира за два вида на стипендии? Два пати истите документи или?

Кај Евидентниот лист горе во десниот агол кај што стои „Се пријавувам за следниот тип на стипендија“ во ИД што треба да стои? Бројчето од електронската пријава?

Да

A во архивски број?

Имам еден "проблем" и дали Вие сте имале ваков и што треба да се прави

Поднесов електронска пријава, добив индентификационен код, но не можам да влезам да проверам податоци, а го внесувам кодот и матичниот број.

Некој да знае дали има некоја страна за постдипломски стипендии за во странство ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom