- Член од
- 27 октомври 2014
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 3
Како се добива стипендија за странски универзитет ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конкурсот мислам дека е за сите, не знам дали има врска прв пат, втор пат. Лани било почеток на декември, така да слично ќе биде и оваа година.дали некој знае дали е излезен кокурсот за стипендии за тие што аплицираат по прв пат???
ФалаКонкурсот мислам дека е за сите, не знам дали има врска прв пат, втор пат. Лани било почеток на декември, така да слично ќе биде и оваа година.
Не може.Може некој да ми каже дали за стипендииве од мон ,може да аплицираат студенти од прва година? Фала многу
Дечки, ми треба помош за пополнување на образциве.
Кај Евидентниот лист горе во десниот агол кај што стои „Се пријавувам за следниот тип на стипендија“ во ИД што треба да стои? Бројчето од електронската пријава?
A во архивски број?Дечки, ми треба помош за пополнување на образциве.
Кај Евидентниот лист горе во десниот агол кај што стои „Се пријавувам за следниот тип на стипендија“ во ИД што треба да стои? Бројчето од електронската пријава?
Провери на mladiinfo.comНекој да знае дали има некоја страна за постдипломски стипендии за во странство ?