Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Од оваа година нема А, Б, В тип на стипендии ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од оваа година нема А, Б, В тип на стипендии ?
Излезен е конкурсот за информатичките?
За женскава прашувам, оти досега не беше излезен, а денес гледам нешто фрц прц.
Запишан сум на медицински науки, просек имам 8 некаде и сите предмети ми се положени, можи некој да ми објасни во која група спаѓам ( јас мислам во трета, со просек најмалку 7).
Вака сега, брат ми треба да земе стипендија од МОН.
Јас сум постар од него и веќе вработен.
Дали јас влегувам во она "членови во семејството" или тоа се само мајка, татко и тој во случајов?
Искуство?
Thank you very much!
Пријавување како што е објаснето во конкурсот се мисли за помлади браќа или сестри кој сеуште учат или студираат.Не се однесува за браќа или сестри кои веќе работат бидејки тие се веќе самостојни.ПоздравИмам колега со истиот случај, лани не го пријавил брат му и зема стипендија (сепак на ризик). За оваа година не знам како е... И да те потсетам, ако аплицира за втора и трета група нема потреба од никакви документи од УЈП.
До кога е аплицирањето за стипендии? Од прееска пробувам ама не ми отвора mon.gov.mk
Сите влегуваат друже, барем така беше кога јас аплицирав пред едно 4 годиниВака сега, брат ми треба да земе стипендија од МОН.
Јас сум постар од него и веќе вработен.
Дали јас влегувам во она "членови во семејството" или тоа се само мајка, татко и тој во случајов?
Искуство?
Thank you very much!