Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
На сите?
Не само на новите?
И сите рати?
Леле, изгледа сепак нема да мољацкам дома за на одмор да одам.

Би требало на сите да, и јас сум од старите. :)
Да му веруваме на господинот министер.

Би требало на сите да, и јас сум од старите. :)
Да му веруваме на господинот министер.
Добро е што го зајадоа новинарите, а имаше и писмо на студенти преку факултети.мк страната, сега и да не планирал да дава пари во јули, ќе мора да даде, или тогаш, или што поскоро, за да не го ребрат.

Лајк ако секој ден проверувате сметка, и во темава, за секој случај да не им пратиле пари на други а вас не :D

Некој да даде инфо за тоа кога се аплицира за стипендија и која документација треба да се поседува за да се аплицира? Фала однапред :)

Некој да даде инфо за тоа кога се аплицира за стипендија и која документација треба да се поседува за да се аплицира? Фала однапред :)
Рано е сега, ноември или декември месец се аплицира. Резултати има јануар, договори праќаш февруар. А пари ќе на форум тука ќе ти кажеме кога ќе има, ама пошто во 2013,2014 и 2015 има избори така да брзо ќе стасуат парите :)

Јас да ве известам ми стигна решението дека сум ОДБИЕНА. Значи денес, утре на сите ќе ви стигнат, проверувајте си во сандаче... Ај па да ни ги прифатат приговорите :)
moze li da mi kazesh kolku prosek imashe i na koj fax si da znam dali voopsto da apliciram za tip b imam 8.1 prosek na medicina

Дали со просек над 9 можеш да аплицираш за сите 3 типа на стипендии? или само за 2 ?

Втора недела од тоа што министерот рече дека за 2 недели ќе има пари. Ако нема до петок, ништо :D

Втора недела од тоа што министерот рече дека за 2 недели ќе има пари. Ако нема до петок, ништо :D
Дали станува збор за досега неисплатени стипендии од привите рати, или ова е вториот дел од стипендиите ?

Дали станува збор за досега неисплатени стипендии од привите рати, или ова е вториот дел од стипендиите ?

Вториот, ама чекаме повеќе од 6 месеци.

Мене во декември ми стигнаа првите. Пред Нова година.
Ја глупост напраив, наместо да ја продолжам стипендијата, наново аплицирав.
Така да најверојатно вие што сте ги продолжиле сте добиле тогаш, ние во април.

успат. ТИП А дали имате нешто на сметка, обично кај вас се првите пари :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom