Setsuko
Модератор
- Член од
- 29 јануари 2006
- Мислења
- 6.403
- Поени од реакции
- 5.957
На сите?
Би требало на сите да, и јас сум од старите.На сите?
Не само на новите?
И сите рати?
Леле, изгледа сепак нема да мољацкам дома за на одмор да одам.
Добро е што го зајадоа новинарите, а имаше и писмо на студенти преку факултети.мк страната, сега и да не планирал да дава пари во јули, ќе мора да даде, или тогаш, или што поскоро, за да не го ребрат.Би требало на сите да, и јас сум од старите.
Да му веруваме на господинот министер.
Рано е сега, ноември или декември месец се аплицира. Резултати има јануар, договори праќаш февруар. А пари ќе на форум тука ќе ти кажеме кога ќе има, ама пошто во 2013,2014 и 2015 има избори така да брзо ќе стасуат паритеНекој да даде инфо за тоа кога се аплицира за стипендија и која документација треба да се поседува за да се аплицира? Фала однапред
moze li da mi kazesh kolku prosek imashe i na koj fax si da znam dali voopsto da apliciram za tip b imam 8.1 prosek na medicinaЈас да ве известам ми стигна решението дека сум ОДБИЕНА. Значи денес, утре на сите ќе ви стигнат, проверувајте си во сандаче... Ај па да ни ги прифатат приговорите
Дали станува збор за досега неисплатени стипендии од привите рати, или ова е вториот дел од стипендиите ?Втора недела од тоа што министерот рече дека за 2 недели ќе има пари. Ако нема до петок, ништо
Вториот, ама чекаме повеќе од 6 месеци.Дали станува збор за досега неисплатени стипендии од привите рати, или ова е вториот дел од стипендиите ?
на 20 април ги пуштија првите 4, сега вторите 5 треба.Вториот, ама чекаме повеќе од 6 месеци.
Мене во декември ми стигнаа првите. Пред Нова година.на 20 април ги пуштија првите 4, сега вторите 5 треба.
Ја глупост напраив, наместо да ја продолжам стипендијата, наново аплицирав.Мене во декември ми стигнаа првите. Пред Нова година.